DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2060519-0,80%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abu Dabi Veliaht Prensi, Şumnu yakınlarına hipodrom inşa edecek

Abu Dabi Veliaht Prensi, Şumnu yakınlarına hipodrom inşa edecek

ABONE OL
2 Nisan 2020 15:45
Abu Dabi Veliaht Prensi, Şumnu yakınlarına hipodrom inşa edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Boyko Borisov, Abu Dabi Veliaht Prensi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Silahlı Kuvvetleri Başkomutan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile telefon görüşmesi yaptı.

Borisov ve Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, Şumnu yakınlarında bir hipodrom inşaatına yatırım yapma konusunda anlaştılar.

Ayın başında Başbakan, yerel yönetimlerin temsilcileri ve at yarışı severlerin yeni bir spor tesisi kurulması konusunu gündeme getirdikleri Pristoye (Yusufhanlar) köyünde bir at yarışı gösterilerine katıldı. Borisov, at yarışları için ulusal bir yarış pisti yapmayı taahhüt etti ve proje yakın zamanda uygulanacaktır.

İkili, görüşmede COVID-19 (koronavirüs) salgınını ve alınan önlemleri ele aldı. Görüşmenin odak noktası koronavirüs için tanı ve tedavi yöntemleri idi.Borisov, Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’ı hükümetin ve sanayi sektörünün koronavirüs salgını bağlamında Bulgar ekonomisini yeniden organize etme eylemleri hakkında bilgilendirdi.

Başbakan, Bulgaristan’da tekstil endüstrisinin sağlık personelinin ihtiyaçları ve koronavirüsle mücadelede ön saflarda yer alan tüm çalışanlar için haftalardır koruyucu giysiler, kasklar ve gözlükler ürettiğini söyledi.

Görüşmede ele alınan başka bir konu tüketime arz edilen gıda maddelerinin güvenliği ve bu güvenliğini sağlamak için alınması gereken önlemler oldu.

(http://kircaalihaber.com/)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.