DOLAR 32,5608 0.21%
EURO 34,9413 -0.12%
ALTIN 2.437,230,06
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2092995-0,27%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adem Kalkan adaylığını açıkladı

Adem Kalkan adaylığını açıkladı

ABONE OL
4 Mart 2022 13:54
Adem Kalkan adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Edirne esnaflarından Tadım Restaurant’ın sahibi Adem Kalkan, “Tüm üyelerimiz ile çok yakın iletişim halinde olup, karşılaşacağımız tüm sorunlara ilk elden ve en hızlı bir şekilde çözüm üretmek için çalışacağız” dedi.

27 Mart’ta gerçekleşecek olan Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu için geçtiğimiz Çarşamba akşamı adaylığını açıklayıp, ekibini tanıtan Kalkan, “İlimizde görev yapan tüm Odalar ile ilişkilerimizi bir adım ileriye taşımak suretiyle birliğimizin gücünü arttırarak ilimizin gelişmesine katkı vereceğiz. Tüm hedeflerimizi hatta daha fazlasını hayata geçirecek güçlü, tecrübeli ve dinamik bir ekip ile yola çıkıyorum” dedi.

“ODAYA KAYITLI BÜTÜN ESNAFLARI TANIYORUM, PROBLEMLER EN ÜST MERCİDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK”

23 yıllık mesleki tecrübesinin bulunduğunu aktaran Kalkan; “27 Mart 2022 Pazar günü Sanayi Sitesi Keyif Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan Odamızın Olağan Genel Kurulu’nda ben ve ekibim çok aktif bir oda yönetimi için arkadaşlarımla birlikte bu göreve talibiz. Odamıza kayıtlı bütün esnaflarımızı yakından tanıyorum. Sorunları, talepleri, istekleri en iyi bilen kişiyim. Bunların en üst mercide çözüme kavuşturmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

“20 YILLIK TECRÜBE VE BİRİKİM İLE DÖRT YILLIĞINA GÖREVE HAZIRIM”

Odaya kayıtlı 800’e yakın üyenin olduğunu ifade eden Kalkan; “1999 yılında üyesi olduğu, 2000 yılından bu yana da yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum, Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası 2022 Olağan Genel Kurulu’nda odamızın başkanlığına adayım. Hepinizin bildiği gibi odamızın seçimleri 4 yılda bir yapılıyor. Ben ve çalışma arkadaşlarım önümüzdeki 4 yıl için görev yapmaya hazırız. Üyelerimizin teveccühü ile geleceğimiz görevimizde; başta 5362 sayılı yasa kapsamında üzerimize düşen tüm sorumlulukları eksiksiz bir şekilde yapmayı ve de en önemlisi tüm üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışacağımızı ve aldığımız görevi layıkıyla yapacağımızı ifade etmek isterim.

“ŞEHİRLERİN SULTANI’NDA, BİRLİK BERABERLİKLE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Ben ve çalışma arkadaşlarım göreve başladığımız ilk günden itibaren her zaman olduğu gibi aynı felsefe ile tüm üyelerimiz ile çok yakın iletişim halinde olmaya ve karşılaşacağımız tüm sorunlara ilk elden ve en hızlı bir şekilde çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceğiz. İletişimin önemine inanıyoruz. Üyelerimiz arasında birlikteliği ve dayanışmayı geliştirmek ve her gün bir adım ileriye taşımak önceliklerimizden olmaya devam edecek. Sultanların şehri, Şehirlerin Sultanı Edirne’mizde, olmamız adına tüm üyelerimiz ile birlikte şehrimize hizmet etmeye ve şehrimizin büyümesine katkı vermeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece daha büyük başarılara imza atacağımızı herkesin bilmesini istiyorum” dedi.

Başkan adayı Adem Kalkan’ın yol arkadaşları şu isimlerden oluştu

Yönetim Kurulu; Saim Akça, Ekrem Güler, Kemal İmrak, Muzaffer Güker, Aytuğ Baldırancı, Gökhan Çakay

Denetim Kurulu Üyeleri; Eraydın Dürüktaş, Mesut Ciğerciler, Özgür Arda

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.