DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BIST 9.809,090,89%
BITCOIN 2082726-3,82%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ah Şu Gençler’ beğenildi

‘Ah Şu Gençler’ beğenildi

ABONE OL
5 Kasım 2022 10:34
‘Ah Şu Gençler’ beğenildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonu’nda saat 14.30’da başlayan oyunu; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Dr. Hüseyin Baltacı ile öğrenciler izledi.

Aile içerisinde ebeveyn ve çocuklar arasında yaşanan sıkıntılara mizah yoluyla anlatılan oyunda oynayan genç yetenekleri performanslarından ötürü tebrik eden Mustafa Helvacıoğlu, “Batı Trakya’dan hem bizler hem de ülkemiz için çok değerli olan misafirlerimiz var. Batı Trakya’daki soydaşlarımız bizim canımız. Belki yaşadığımız yerler arasında sınırlar var ama gönül bağımız arasında hiçbir sınır yok. Her zaman kalplerimiz birlikte atıyor. Batı Trakya’daki Türk kardeşlerimizin varlığı, onların bizlerle irtibatı bize her zaman güç veriyor. Aradaki kardeşliği geleceğe daha da güçlendirerek taşıyacağız. Aramızdaki güçlü bağlı ayakta tutarak ortak amaçlar için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün onlar sanat alanında konuğumuz. Sanatın destekçisi olmaya devam ediyoruz. Sanata ilişkin çalışmalar, iş birliklileri en az diğer hizmetler kadar değerli. Keşan Belediyesi olarak sanatın yanındayız. Keşan Belediye Sanat Merkezi ve Selim Sesler Tiyatro ve Konferans Salonu’muz sanata verdiğimiz önemin en büyük göstergesi. Bugünde mucizeler yaratmak adına yollara çıkan Batı Trakya Azınlıkları Yüksek Tahsilliler Derneği Mucize Tiyatro Topluluğu bizimle. Kendilerini gösterdikleri performans nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

Baltacı ise  oyunlarını ilk gösterimini Keşan’da sahnelemekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, Helvacıoğlu ve Keşan halkına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Yaklaşık 1 saat süren oyun büyük beğeni topladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.