DOLAR 32,5586 0.16%
EURO 34,9471 -0.21%
ALTIN 2.434,76-0,05
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2092007-0,64%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Merkez İlçe yönetimi oluşturuldu  

AK Parti Merkez İlçe yönetimi oluşturuldu  

ABONE OL
12 Kasım 2021 14:26
AK Parti Merkez İlçe yönetimi oluşturuldu  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoğun ve titiz çalışmalar sonucunda merkez ilçe yönetim kurulunu listesini oluşturduklarını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan kamuoyuna açıklama bulundu.

Tüm teşkilat kademeleri ile koordineli hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına başladıklarını ifade eden Özcan, sözlerine şöyle devam etti; “İlk günden buyana büyük başarılara imza atarak Türkiye’nin umudu olan partimizi Edirne’mizde en iyi şekilde temsil etmek adına ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ilçe yönetimimizi hassasiyetle ve titizlikle çalışarak belirledik. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi “Güçlü bir İktidar güçlü bir teşkilat ile olur” düsturu ile hareket ederek çalışmalarımıza başladık. AK Parti İl Başkanımız Belgin İba ve Milletvekilimiz Fatma Aksal’ın destekleriyle şahsıma verilen bu kutlu görevi, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte hakkıyla yerine getirebilmek için var gücümüz ile çalışacağız.” dedi.

30 kişiden oluşan AK Parti Edirne Merkez İlçe Yönetimi şu şekilde; “Önder Özcan, Ahmet Akgün, Ahmet Dalga, Ali Kemal Ekşi, Aycan Algur, Banu Yılmaz, Bülent Yıldırımlı, Caner Yavaş, Celal Demir, Cengiz Aykaç, Ceren Şentürk, Dilek Arzu Dermenci, Engin Arslan, Erdinç Çekiç, Ezgi Yavuz, Habibe Avcu, Halil Bodur, Hasan Can Duvan, İbrahim Zelova, Kadir Çevik, Levent Şakarer, Mustafa Taş, Nazan Balaban, Oğuz Kurum, Olcay Şentürk, Önder Sınmaz, Sedat Deniz, Serkan Çakay, Serpil Şinikçi, Şerafettin Biçer”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.