DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2060519-0,80%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Akademisyenlere belgeleri verildi

Akademisyenlere belgeleri verildi

ABONE OL
8 Ağustos 2023 10:36
Akademisyenlere belgeleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesinde profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına atanan akademisyenler için Balkan Kongre Merkezi’nde bir tören gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu ile akademisyenler katıldı.

Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesinin gelecek vizyonuna ışık tutan bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Trakya üniversitesinin kuruluş aşamalarını anlatarak başladığı konuşmasında öğrenci ve personel sayıları, akademik birimler, bilimsel dergicilik, müzecilik, teknopark, sanayi iş birlikleri, Balkanlar vizyonu, uluslararası öğrenciler, sağlık imkanları, akreditasyon, kalite, 2022-2023 yılı başarıları ve ödülleri, proje ve patentler, üniversite birlikleri, düzenlenen etkinlikler, yeşil Trakya, şehir ve bölge ile bütünleşme, bölgenin değerlerine sahip çıkılması ve Edirne Sarayı konularında ayrıntılı bilgi verdi.

Konuşmasının sonunda bir değerlendireme yapan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Katılımcı ve şeffaf, sürdürülebilir, kurumsallaşmayı ve ortak aklı esas alan, kişisel ve akademik gelişimi destekleyen, insan odaklı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Aynı zamanda marka üniversite ve uluslararasılaşma vizyonuyla hareket eden kalite ve akreditasyon çalışmalarını önceliklendiren, yerel ve bölgesel ekonomiyi destekleyen, şehrin ve bölgenin değerlerine sahip çıkan, sanayi başta olmak üzere tüm paydaşlarla iş birliği odaklı, milli ve manevi değerlere saygılı bir yönetimiz. Birlikte çok güzel işler başardık. Bundan sonra da üniversitemizi daha ileri noktalara taşımak adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek kadrolarına yeni atanan akademisyenleri tebrik etti.

Sunumun ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu’nun profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına atanan akademisyenlere belgelerini vermesi ile program sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.