DOLAR 32,5678 0.06%
EURO 34,9900 0.43%
ALTIN 2.428,360,23
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091976-3,82%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akdemir ailesi mağazasını açtı

Akdemir ailesi mağazasını açtı

ABONE OL
1 Haziran 2022 10:12
Akdemir ailesi mağazasını açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdemir Ailesi’nin pandemi nedeniyle geciken Arçelik Mağaza açılışı dün yoğun katılım ile gerçekleşti. Kurdele kesimi ile gerçekleşen açılışa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve Akdemirler Ailesi’nin dost ve yakınları katılım gösterdi.

“ÜLKELERİ İLERİ TAŞIYAN SADECE İSİMLER DEĞİL YARATILAN MARKALAR VE DEĞERLERDİR”

Akdemir Ailesi’nin bu yatırımının Edirne için çok önemli olduğuna değinen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Cumhuriyet tarihi ile yaşıt Türkiye’nin önemli markalarından birisi Arçelik. Bu bağlamda da kendileri ile gurur duyuyoruz. Çünkü ülkeleri ileri taşıyan sadece isimler değil yarattıkları markalardır, değerlerdir. Bugün iki anlamı var. Arçelik markasının Edirne’de şubesi açılıyor. Diğeri de Edirne Uzunköprü’nün çok değerli Akdemir Ailesi işletmeyi açıyor. Allah gönlünüze göre versin. Hayırlı olsun” dedi.

“BU GÜNLERİ ÜRETİM VE YATIRIMLA AŞILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Uzunköprü Belediye Bakanı Özlem Becan, “Akdemir Ailesi’nin Arçelik gibi köklü bir firmayla yaptığı ve Edirne’ye kazandırdığı yatırımın açılışında sizlerle birlikte olmak gurur verici. İçinde bulunduğumuz bu günleri yatırım ve üretimle aşılacağını düşünüyorum. Elbette Akdemir Ailesi’nin Uzunköprü olması dolayısıyla ayrıca bir gurur yaşıyorum. Edirne’ye hayırlı olsun Akdemir Ailesi’ne bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

“İSTANBUL AVM’LERDEKİ ALIŞVERİŞ DENEYİMİNİ EDİRNE’YE KAZANDIRDIĞIMIZ BİR MAĞAZA”

Akdemirler Ticaretin ortaklarından Atakan Akdemir, “Edirne’ye Arçelik markasının en prestijli mağazalarından birini açıyoruz. Amacımız müşterilerin bütün ürünlerimizi deneyip, beğenerek, alabilecekleri konsept yaratmak. Arçelik’te bütün bunlar sadece İstanbul’da bir AVM’de bulabileceğiniz alışveriş deneyimini Edirne’ye kazandırdığımız bir mağaza. Edirne’de 19 personel çalıştırıyoruz. Şube sayımız 2011’den beri 4’e çıktı. Uzunköprü’de de mağazalarımız ve 16 personelimiz var. Edirne ve Uzunköprü genelinde yaklaşık 3 kişiye ekmek veriyoruz. Aslında burası ana mağazamız ama pandemiden dolayı açılışını yapamamıştık. Toplamda 4 mağazamız var” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.