DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20790381,62%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aksal, “Mağdur edebiyatı yaptınız”

Aksal, “Mağdur edebiyatı yaptınız”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın su üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığı yönündeki açıklamalarına değinerek, "Su üzerinden siyaset yapan biri varsa o da sizsiniz. Kendi beceriksizliğiniz üzerinden mağdur edebiyatı yapmaya kalktınız ama onu da beceremediniz” dedi.

ABONE OL
8 Aralık 2023 13:08
Aksal, “Mağdur edebiyatı yaptınız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,  Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın su üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığı yönündeki açıklamalarına değinerek, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali “su üzerinden siyaset olmaz” diyorsunuz. Su üzerinden siyaset yapan biri varsa o da sizsiniz. Kendi beceriksizliğiniz üzerinden mağdur edebiyatı yapmaya kalktınız ama onu da beceremediniz” dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Edirne’nin en bakımsız şehirlerden biri durumuna getirildiğini öne sürerek, “Edirne sizin iş bilmezliğiniz yüzünden çamur, çukur ve çöp içinde. Yollar köstebek yuvası gibi. Üzülerek söylüyorum ki, Edirne’mizi en bakımsız şehirlerden biri durumuna getirdiniz. Balkanların Başkenti, Kadim Şehir Edirne’yi düşürdüğünüz hale bakın çok yazık…Şehirde 10 gün sular akmadı veya çamur aktı. “Biz bu tesisin bakımını yapamadık Edirneli hemşerilerimden özür dilerim” demek yerine, sabotaj yapıldı ve görüntüler var dediniz” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN AKLIYLA DALGA GEÇMEYİN”

Aksal, “Görüntüleri servis edemeyince elektrikler kesikti dediniz. Görüntü olmadığını da elektriklerin kesik olmadığını da çok iyi biliyordunuz. Sayın Gürkan vatandaşımızın aklıyla dalga geçmeyin. Edirnelilere günlerdir zulüm ediyorsunuz. Eğer sabotaj varsa onun sorumlusu da sizsiniz. Bakmakla, korumakla, güvenliğini sağlamakla sorumlu olduğunuz tesisi neden korumadınız?” dedi.

“MAĞDUR EDEBİYATI YAPMAYA KALKTINIZ AMA ONU DA BECEREMEDİNİZ”

Gürkan’ın su üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldığı yönündeki açıklamalarına değinen Milletvekili Aksal, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali “su üzerinden siyaset olmaz” diyorsunuz. Su üzerinden siyaset yapan biri varsa o da sizsiniz. Kendi beceriksizliğiniz üzerinden mağdur edebiyatı yapmaya kalktınız ama onu da beceremediniz. Edirne halkı size bunun hesabını sandıkta soracaktır, tabi eğer kendi partiniz daha önce sormazsa…”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.