DOLAR 32,5861 0.03%
EURO 34,9679 0.22%
ALTIN 2.424,470,07
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2097297-3,14%
Edirne
21°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Aktardan bitkisel çaylarla zayıflama formülü

Aktardan bitkisel çaylarla zayıflama formülü

ABONE OL
27 Nisan 2022 11:04
Aktardan bitkisel çaylarla zayıflama formülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de 12 yıldır aktarlık yapan Esat Güven, zayıflamak için internette satılan ilaçları hem satmadığını hem önermediğini, ödem söktürücü doğal çayları karıştırıp kaynatarak kilo vermeyi önerdiğini dile getirdi.

“ZAYIFLAMA ÇAYLARI KULLANIRKEN ARITICI SUYUNDAN UZAK DURULMALI”

Zayıflamada ilk basamağın önce vücuttaki ödemin ortadan kaldırılması gerektiğini belirten, Güven, “Ödem atılmadan zayıflama imkansızdır. Onun için de ödem atıcı, ödem söktürücü çaylar arasında mısır püskülü, kiraz sapı, yeşil çay, altın ot, ısırgan otunu kullanabiliyoruz.  Karışım halinde. Ama kaynatma yöntemleri sıralaması var. O sıralamada şu şekilde; önce kiraz sapı, bitkinin sertlik derecesine göre kiraz sapını, su kaynadıktan sonra tabii PH seviyesi yüksek, klorsuz. Yani şebeke suyu haricindeki damacana sular tercih edilmeli. Hatta arıtıcılar arıtıcı suyu da kullanmamak gerekiyor. Çünkü arıtıcıdaki suyun zengin minerallerini tamamen ortadan kaldıran bir sistem içeriyor. O yüzden ağrıtıcıdan da uzak durmak gerekiyor. Damacana suyu tercih etmek gerekiyor” dedi.

“ZAYIFLAMAK İÇİN ÇAY KARIŞIM TARİFİ”

Zayıflamak için kullanılan çayların 2 basamak olduğunu ilkinde vücuttaki ödemin atılıp ikinci basamakta da zayıflamanın kapısının açıldığı kısım ile tarif veren Aktar Güven, “Kaynatılmış damacana suyu, bir su bardağı için diyorum. Su kaynadıktan sonra önce kiraz sapı. Ateşi kısıyoruz. Kiraz sapını bir tatlı kaşığı kadar olacak şekilde atıyoruz. Bir dakika kaynadıktan sonra mısır püskülü. Ama ateş en kısık seviyede olacak. Ondan bir dakika sonra ısırgan otu ondan bir dakika sonra da altın ot. Atıp en son altın otunu atıp atışı söndürüyoruz. Ağzını kapatıyoruz. Ağzı kapalı şekilde yarım saate yakın bekletiyoruz. Yarım saatten sonra süzüp tam soğumadan ağzı kapalı soğuğa yakın olur, 10 beş dakikayla yarım saat arasındaki süreçten sonra soğuğa yakın, günde üç defa yemeklerden bir iki saat sonra içmek gerekiyor. Bu türle vücuttan ödeme atıyoruz. Bunu bir üç hafta kadar kullanıyoruz. Üçüncü haftadan sonra zayıflatma gücü, yağ yakma gücü, metabolizmayı hızlandırma etkisi daha yüksek olan diğer bitkilere geçiyoruz. Hani birinci basamağa geçtik. İkinci basamakta zayıflama kapısını açmış oluyoruz. O kürde de başta yeşil çay tokluk hissi için mate çayı, biberiye çayı. Tansiyon hastaları hariç. Biberiye tansiyonu yükseltir. Biberiyenin de güçlü bir yağ yakımı. Faydası vardır.  Bir de bununla ilaveten karnıyarık tohumu dedik. Bu da müshil etkisi yapar. Hiçbir yan etkisi olmayan faydalı bir ürün. Bu dördüyle de zayıflamanın kapısını açmış oluyoruz” dedi.

“İNTERNETTEKİ KİLO VERME İLAÇLARINI SATTIĞIM İÇİN PİŞMANIM”

Mesleğinin ilk yıllarında kilo verme ilacı sattığı için pişman olduğunu artık doğal bitki ürünleri ile müşterilerine öneri sunduğunu aktaran Güven. “Önce üç hafta ödemi atıyoruz. Ondan sonra kişinin kendi beden ölçüleri, kilosu, boyu ihtiyaç fazlası kilolarından kurtulması kişiye göre değişiklik arz eder. Ve bu evet bu uygulamada aylık kilo verme oranı 5 ile en fazla 5 geçmemesi gerekiyor. O 5 kiloyu kim verebilir? 80-100 kilo arasındakiler. Daha fazla vermesi o kişinin metabolizmasını bozar. Bu tamamen doğal. Mesleğimin ilk yıllarında internette satılan kilo verme ilaçlarından sattım. Sattığıma da pişman oldum. Çünkü insanlar verdikleri kiloları daha seneyi doldurmadan fazlasıyla geri aldılar o ilaçlar yüzünden. 12. senemdir bu sektörde, ben o seneden beri yani ilk senemden beri o ilaçları satmıyorum ve alınıp kullanılmasını da tavsiye etmem. Haddim değil ama ben bunu tecrübemde gördüm” şeklinde ifade etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.