DOLAR 32,4388 -0.16%
EURO 34,8344 -0.41%
ALTIN 2.445,760,41
BIST 9.884,821,73%
BITCOIN 20909660,69%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altın bin liranın üzerine çıktı

Altın bin liranın üzerine çıktı

ABONE OL
21 Aralık 2021 11:19
Altın bin liranın üzerine çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 1 hafta önce gram altının yılbaşında 900 lirayı göreceğini söyleyen Kuyumcu işletmecisi Zeki Kalkan, yılbaşı gelmeden bin lirayı geçen gram altın için “Sene sonuna hedef koymuştuk ama onunda üzerine çıktı. Altın güvenli bir yatırım. Kim nereden yakalıyorsa almasını tavsiye ediyoruz” şeklinde belirtti.

“900 LİRA HEDEF KOYDUK ŞU AN BİN LİRANIN ÜZERİNE GELDİ”

Altının kendi tahminlerinden daha önce ve daha üstü bir limiti aşarak yükseliş yakaladığını ve artık bir tahminde bulunamadıkları için vatandaşın nereden yakalıyorsa altın almasını tavsiye eden Padişah Kuyumculuk İşletmecisi Zeki Kalkan” gram altın şu anda bin 35 civarına geldi. Nereye gideceğini samimiyetle bizlerde tahmin edemiyoruz. İşin gerçeği sene sonuna hedef koymuştuk ama o hedefin üstüne çıkıldı. Döviz kurlarından dolayı piyasa dalgalanıyor. O yüze altın fiyatları yükseliyor, yükselmeye devam edecek gibi duruyor. Altın yatırımcısı olarak kim nereden yakalıyorsa altın almasını tavsiye ediyoruz. En azından elindeki olanakla beraber nakitini korumuş oluyor. Döviz gibi de değil. Altın güvenli bir yatırım. İnsanlar internetten mi somut mu almaları altını kendilerine kalmış. Hangisi mantıklıysa oradan alsınlar. Ama bizde yastık altı tabiri vardır biz yatırımı elimizde görmek isteriz. O yüzdende somut altına yönelme daha fazla bu dönemde” dedi.

“ALTIN BİRAZ DAHA ÇIKMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Vatandaşların altını zor şartlarda bozdurulmasını onun haricinde ellerinde tutması gerektiğini söyleyen Kalkan, “Her zaman söylüyoruz, altın size ne zaman lazımsa o zaman bozdurulmalı. İnsanlar kenarda dursun diye yapıyor. Kenarda da değerlenmesi için de alıyorlar. Tarla, ev alacağı zaman ellerinden çıkarmalarını tavsiye ediyoruz. Altın yatırım aracı. İnsanlar elindekinin değerlenmesi için altın yapıyorlar. Altın çıkmaya biraz daha devam edecek gibi duruyor. Nereden yakalanırsa oradan alınmalı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.