DOLAR 32,4516 0.11%
EURO 34,5018 0.01%
ALTIN 2.467,23-0,63
BIST 9.559,95-1,24%
BITCOIN 2062039-4,13%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altunhan, “Mahkeme ve noter tespiti yaptırdım”

Altunhan, “Mahkeme ve noter tespiti yaptırdım”

ABONE OL
19 Nisan 2022 10:31
Altunhan, “Mahkeme ve noter tespiti yaptırdım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Otogar İşletmecisi ve iş insanı Mustafa Altunhan, sahte belgelerle adına şirket açıldığını ve ETSO’nun da bu şirketi onaylayarak otogarda kendilerine ait olan yazıhanenin bazı kişilerde sahiplenilmeye çalışıldığını iddia etmişti. ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt da düzenlediği toplantıda iddiaları yalanlayarak imzanın Altunhan’a ait olduğunu öne sürmüştü. Altunhan, belgelerin sahte olup olmadığı konusunda kriminal inceleme başlayacağını belirterek, “Yazıhanemi gasp etmeye çalıştılar. Otogardaki işletmeme mahkeme ve noter tespiti yaptırdım. Kriminal sonucunda tamamlandığında paylaşacağım. Edirne’nin dışından illegal adamlar gelmişler otogarın etrafını sarmışlar” dedi.

Edirne Otogar İşletmecisi ve iş insanı Mustafa Altunhan, düzenlediği basın toplantısında ETSO Başkanı Recep Zıkpırkurt’un geçtiğimiz gün kendisine yönelik açıklamalarında konuyu saptırdığını ve gerçekleri açıklamadığını öne sürdü.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı esas konuya değinmeyip kendisinin yaptığım yatırımları eleştirdiğini belirten Altunhan, “O belgelerin sahte olduğu kriminal incelemesinde de çıkacak ve ben bunu sizlerle paylaşacağım. Benim başıma sahte evraklarla büyük belalar getirdiler. İnanın otogarda eğer polisimiz olmasaydı, öyle olaylar olacaktı ki çok kişinin canı yanacaktı. Çünkü benim yazıhanemi gasp etmeye çalıştılar. Hala daha bu illegal kişiler otogarın çevresinde dolaşıyor. Bir boşluk bulup ta orayı basmak istiyorlar. Bakın yabancı illegal kişiler dışarıdan gelmiş ve otogarın etrafını sarmışlar. Bakın Noter ve mahkeme tutanağı gördüğünüz gibi ekte mevcut. Adı geçen 1 nolu yazıhane ve üzerindeki ofisim, Otogar açıldığından beri bana aittir. Bakın ben bunu noterden onaylattım. Bakın burada F1 belgem var. Bunun üzerine kimse gelemez. Kendi ofisimi bile noterde onaylatıyorum. Bakın malımı korumak için nelerle uğraşıyorum. Görmenizi istiyorum. Buna da sebep olan da Ticaret Odası Başkanıdır. Bana tekelci diyenin Uzunköprü’ye hattı var benim yok. Bu nasıl tekelcilik oluyor. Bakın ben Uzunköprü’ye giremiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.