DOLAR 32,3763 0.16%
EURO 34,9892 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22761221,31%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altunhan’dan otogarda yaşanan olaya tepki

Altunhan’dan otogarda yaşanan olaya tepki

ABONE OL
2 Ağustos 2022 11:12
Altunhan’dan otogarda yaşanan olaya tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Otogar İşletmecisi ve İş insanı Mustafa Altunhan, otogarda mahkeme kararı olmasına rağmen kendisine ait olan yerin gece vakti bir grup tarafından gasp edilmeye çalışıldığını iddia ederek, yaşanan olayı yargıya taşıyacağını söyledi.

Edirne Otogar İşletmecisi ve İş insanı Mustafa Altunhan, geçtiğimiz gün gece saatlerinde otogarda yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu.

Altunhan, otogarda kendisine ait yazıhanenin gece vakti bir grup tarafından gasp edilmeye çalışıldığını öne sürerek, “Bir gurup, yazıhaneye tekrar girişimde bulunarak içeriye girdi. Çıkarıldı, mahkeme süreci oldu. En büyük karar mercii mahkemedir, bir değil iki mahkeme kararı var. İddia edilen yer, bizim denilip konulmak istenilen yer mahkeme tarafından “sizin burasıyla hiçbir bağınız yok” denildi. Yazıhane Volkan turizme aittir. Geçtiğimiz Cuma akşamı otogara 1 dakika 10 saniyede giriyorlar, kendi kameralarını dahi takmışlar. Bizim kameralarımızı iptal etmeye çalışmışlar ama bizim yedek kameramız var. Ben hala daha anlam veremiyorum, hukuk devletiysek, mahkemenin verdiği kararları görmemezlikten gelmek ne demek. Nasıl bir şey bu, bu kuvvet nereden geliyor. Bunu çok merak ediyorum” dedi.

Otogar ihalesine de değinen Altunhan, “Belediyenin 70 mülkü var hepsi ihaleye çıkacak, sadece kimse otogarı ortaya koymasın. Dürüst olalım, ama ayrımcılık olursa sadece otogarı çıkarırlarsa o zaman yer yerinden oynar. Bugüne kadar kimseye haksızlık yapmadım kendime de yaptırmam” dedi.

Otogarda yaşanan olayı yargıya taşıyacağını belirten Altunhan, “Otobüslere büyük pankartlar asıp Ankara’ya doğru yola çıkacağım. Biliyorsunuz ben haksızlığa uğrarsam daha önce otobüs yaktım. Ama beni o noktaya getirdiler, sonra otobüsü yaktıktan sonra haklılığım meydana çıktı. Ne gerek var bunlara. Herkes Edirne’de neyin ne olduğunu iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.