DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20718001,21%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altunhan’dan psikolojik şiddet iddiası

Altunhan’dan psikolojik şiddet iddiası

İş insanı Mustafa Altunhan, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda yaşadığı olaya tepki göstererek, gümrükte aracının aranması sırasında kendilerine sert ve gereksiz davranışlar sergilendiğini öne sürdü.

ABONE OL
11 Mart 2024 18:32
Altunhan’dan psikolojik şiddet iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş insanı Mustafa Altunhan, Kapıkule Gümrük Kapısı’nda yaşadığı olaya tepki göstererek, gümrükte aracının aranması sırasında kendilerine sert ve gereksiz davranışlar sergilendiğini öne sürdü. Psikolojik şiddet yaşadıklarını iddia eden Altunhan, gümrük görüntüleri ile hukuki süreç başlayacaklarını ifade etti.

İş insanı Mustafa Altunhan, geçtiğimiz günlerde Kapıkule Gümrük Kapısı’nda yaşadığı olayla ilgili gümrük personelinin kendilerine yaptığı müdahale konusunda otelinde basın açıklaması düzenledi.

Altunhan’ın gümrükte araçlarının aranması sırasında kendilerine karşı haksız muamele yapıldığını ve psikolojik şiddet uygulandığını öne sürdü. Özellikle iş ortağı olan bir bayana yönelik yapılan gereksiz ve haksız uygulamayı kınayan Altunhan, “Gümrükte yaşanan olayla çürük elmaları deşifre etmek istiyorum. Devletin terbiyesi olması lazım. Orada yanlış yapılanı görenlerin sesiz kalmaması gerekiyor” dedi.

Altunhan, olayın tüm detaylarının gümrük kameraları tarafından kaydedildiğini belirterek hukuki süreci başlatacaklarını dile getirdi. Gümrükte yaşanan bu tür olumsuz davranışların kamuoyunda duyurulması gerektiğini ifade eden Altunhan, şehrin yetkililerinin de bu görüntüleri izleyerek duruma müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.