DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20626702,05%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aşk-ı Misk’e yoğun ilgi

Aşk-ı Misk’e yoğun ilgi

ABONE OL
22 Aralık 2022 12:47
Aşk-ı Misk’e yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meriç, içindeki baharatlar ve meyvelerden rengini alarak pembe olarak ürettiği Aşk-ı Misk’in hem sağlık açısından hem tat açısından müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.

Yılbaşı’na günler kala Arslanzade sahibi Arif Meriç, yeni ürettiği ve satışa sunduğu Aşk-ı Misk’ yerli yabancı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Osmanlı lezzetleri üreten şekerlemeci Arif Meriç, onlarca baharat ve ilk defa yılbaşına özel içindeki meyvelerle rengini alarak pembe olarak ürettiği Aşk-ı Misk’in ise hem sağlık açısından hem tat açısından müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını kaydetti. Yılbaşı’na özel üretilen, özellikle yerli vatandaş kadar Bulgar vatandaşlarının da yoğun ilgisini çeken Aşk-ı Misk’in, 2023 yılında da yoğun talep göreceğini bekleniyor.

“AŞK-I MİSK HEM SAĞLIĞA HEM AĞIZLARIN TATLANMASINA BİREBİR”

Yılbaşı’na özel olarak yeni ürettikleri Aşk-ı Misk’in yoğun ilgi görmeye başladığını belirten Arslanzade sahibi Arif Meriç, “İçindeki meyvelerle pembe rengini ve özel tadını verdiğimi bu yeni lezzet sağlık ve tat açısından herkesi kendine hayran bıraktı. İçinde baharat var, yaban mersini, frenk üzümü var. Kısacası tatlı baharatların hepsi içinde olma hasebiyle ismi de Aşk-ı Misk olarak koyduk. Adını da şuradan aldı, aşklar biraz körelmeye başladı. Misk malum biliyorsunuz güzel koku demek, aşk da zaten bir koku demek, 2 kokuyu bir araya getirdim. 2023’e bu tat ile girmek istiyorum. Burnunun deliklerini dahi açar.  Deva-i Misk gibi, Deva-i Miskin daha değişiği. Yeni üretildi. Fiyatlarımız bir kavanoz 150 TL, paketlerde 30 TL herkesin kesesine göre. Sağlık açısından soğuk algınlığı, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi, kansızlık, halsizlik, stres, özellikle merdiven çıkamayan, nefes alamıyorum diyene güç arttırıcı enerji verici. Daha doğrusu sıhhat ve afiyet için hepsi içinde olması. Çünkü çok yorulduk dedi ki, 2023’te artık yamulmadan tertemiz güzel bir sayfa açmak dileğiyle. Aşk-ı Miski ortaya çıkardık. Sadece Saraçlar Caddesi’ndeki dükkanımızdan temin edilebilir. Gelip Saraçlar Caddesi’nde gezerken eşine dostuna birer tane alacak. Kaşık kaşık yiyecekler, birbirine aşıklar, sevgililer yediden yetmişe kadar kim aşkı muhabbeti seviyorsa bununla birleşmesi lazım. Aşk demek yalnız gençlik değil. Bütün yaşlıların aşkı güzeldir diyorum. Herkese bunu tavsiye ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.