DOLAR 47,1901 0.13%
EURO 54,0262 -0.07%
ALTIN 6.093,031,19
BIST 13.981,05-1,90%
BITCOIN 30523161.34501%
Edirne
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Atatürk Evi’nde çalışmalar devam ediyor

Atatürk Evi’nde çalışmalar devam ediyor

ABONE OL
21 Ekim 2020 12:11
Atatürk Evi’nde çalışmalar devam ediyor
User - Atatürk Evi’nde çalışmalar devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Kasım 2019 tarihinde Çorlu halkının katılımıyla düzenlenen temel atma töreninin ardından aradan geçen bir yıl sonunda Atatürk Evi’nin inşaatı tamamlandı. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından binada ahşap ve boyama çalışmaları devam ederken su ve elektrik tesisatı ile bahçe drenaj çalışmalarına da başlanıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Evi’nde yürütülen çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan çalışmaların olanca hızıyla sürdüğünü belirterek, “Biz Atatürk sevdalısı bir şehir olarak hayata geçirdiğimiz Atatürk Evi projemizin inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.
Bina inşaatımızın tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz ahşap ve boyama çalışmalarının yanı sıra su ve elektrik tesisatları ve bahçe drenaj sistemleri üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Buradaki çalışmaların sona ermesinin ardından bahçe yürüyüş yollarının yapımına başlanılacak ve akabinde bahçe peyzajı ile düzenlemeler sona erecek. Diğer yandan Atatürk Evimizin iç mekân ahşap çalışmaları da devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak Çorlu’muza ayrı bir değer katacak olan Atatürk Evi’mizin açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP