DOLAR 32,3660 -0.37%
EURO 34,7935 -0.09%
ALTIN 2.401,75-0,85
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19160242,35%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Av. İbrahim Karakoç hayatını kaybetti

Av. İbrahim Karakoç hayatını kaybetti

ABONE OL
8 Eylül 2023 13:14
Av. İbrahim Karakoç hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç’un babası, önceki dönem baro başkanı Av. İbrahim Karakoç hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Av. Karakoç için bugün Adliye önünde veda töreni düzenlenecek. İkindi namazına müteakip Eski Camii’de kılınacak cenaze namazın ardından Av. Karakoç, Babaeski Asri Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Edirne Barosu’nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Değerli Meslektaşlarımız, Baro Başkanımız Av. Gökhan Karakoç’un babası, Meslektaşımız Av. Aydolu Karakoç’un kayınpederi, önceki Baro Başkanlarımızdan Av. İbrahim Karakoç vefat etmiştir. Bugün saat 16:00’da Adliye önünde veda töreni yapılacak olup, cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Eski Camii’de kılınacak namazın ardından Babaeski Asri Mezarlığına defnedilecektir. Ailesine ve Baromuza başsağlığı, Merhuma Allah’tan rahmet dileriz” ifadeleri kullanıldı.

BAŞKAN GÜRKAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Av. İbrahim Karakoç’un vefatına ilişkin sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımlayarak; “Önceki Dönem Edirne Baro Başkanlarından, Edirne sevdalısı çok sevgili ağabeyim Av.İbrahim Karakoç’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Edirne çok değerli bir ismi daha kaybetti. Çok üzgünüm. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Edirne Barosu ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.