DOLAR 32,5812 0.01%
EURO 34,9319 0.04%
ALTIN 2.429,750,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2157757-0,28%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakkal amcanın güveni dijital ortamda tescillendi

Bakkal amcanın güveni dijital ortamda tescillendi

ABONE OL
17 Eylül 2020 10:20
Bakkal amcanın güveni dijital ortamda tescillendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, E-Ticaret platformu olan Hepsiburada.com sitesinin “Hepsimat” hizmetinin bakkal amcalara olan güvenin dijital ortamda da tescillendiğini belirtti.

Hepsiburada.com adlı E ticaret platformu, tüm Türkiye’de yeni bir çalışmaya imza atarak, artık ev ve iş yerleri dışında bakkal, kırtasiye ve çiçekçi gibi esnek saatlere sahip olan esnaflarla teslim noktaları oluşturacağını duyurdu. Böylelikle artık vatandaşlar güvendikleri bakkal, çiçekçi vb esnaflara internet üzerinden aldıkları paketlerin bırakılmasını talep edebilecek. Hepsimat hizmeti ile birlikte vatandaşın evinde kolisini, paketini beklemek zorunda kalmayacağını, mahallenin güvenilir bakkal amcasından artık teslim alınılabileceğini söyleyen Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, “Hepsiburada’dan gelen paketi kişi evde olmayacağı zaman, atıyorum işinden çıktıktan sonra bakkala uğrayıp orada paketini, kolisini alabilecek. Böylelikle bakkal amcanın güvenilirliği dijital ortamda da tescillendi” şeklinde ifade etti.

“HEPSİBURADA SİTESİNDEN ALINAN PAKETLER BAKKAL AMCALARA EMANET”

Hepsiburada sitesinin güvenirlik açısından bakkalları seçmesinin doğru bir seçim olduğunu dile getiren Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, “Bakkal amcanın güvenirliği zaten tescillidir. Çünkü uzun yıllardan beri mahallenin bakkal amcası mahalleyi tanıyan, bilen, mahallenin komşuların her türlü ihtiyaçlarına cevap veren, anahtarını bile “çocuğum okuldan dönüşte anahtarımı sizden alabilir” diye tescil ettiği bir yer. Dolayısıyla dijital ortamda da artık bakkal amcanın güvenirliğinin olmasının halinde bu gibi kargo emanet teslim edileceği, bakkalında bu konuda kendi müşterilerine yada mahalleliye böyle bir hizmet veriyor zaten ve verebilir. Doğrudur. Güvenilir olan bakkal amcamızda bu anlamda tescillenmiş oldu” dedi.

“BAKKAL AMCANIN GÜVENİRLİĞİ DİJİTAL ORTAMDA DA TESCİLLENDİ”

Sabah erken saatten gece geç saatlere kadar çalışan bakkalların artık dijital ortamda güven noktası olarak tescillendiğini belirten Başkan Yaşagör, “Hepsimat, teslimat anlamına geliyor. Hepsiburada’dan gelen paketi kişi evde olmayacağı zaman, atıyorum işinden çıktıktan sonra bakkala uğrayıp orada paketini, kolisini alabilecek. Böylelikle bakkal amcanın güvenilirliği dijital ortamda da tescillendi. Hepsiburada’dan herhangi bir alışveriş yapıldığı zaman, ürünün gelmesi için evde beklemesi lazım. Ama bu “Hepsimat” sistemi ile vatandaş evinde beklemesine gerek yok. İşine gidiyor, işinden geliş saati belli değil. Bakkal amca ise sabahın 6,7’sinden gece saat 12’ye kadar açık olduğu için gelen emaneti bakkalı bırakıp, dönüşte bakkaldan alabilecektir. Böylelikle Hepsiburada bakkal amcanın güvenirliliği ile müşterilerine hizmet etmiş olacak. Dijital ortamda da bakkal amcaya güvenin arttığını belirtecektir. Kişi diyecek ki şu bakkala paketimi bırakabilirsin. İşinden dönüş saatinden de kişi paketini alabilecektir. Neticede mahallenin bakkal amcası güvenilir olduğu belli zaten. Daha önce herkes kişisel eşyasını bakkal amcaya bırakabiliyordu. Şimdi dijital ortamdan gelen pakette artık bakkal amcaya bırakılabilecek” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.