EDİRNE(AA) – CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Balkanlı, Halk Kafe’de düzenlenen programda yaptığı konuşmada, gazeteciliğin bir meslek olmasının yanı sıra toplumu bilgilendirme ve kamuoyunun haber alma hakkını savunma görevi olduğunu söyledi.
CHP olarak, basının özgürlüğünü savunduklarını, gazetecilerin, işlerini özgür bir şekilde ve toplumun haber alma hakkı doğrultusunda yapabilmeleri için mücadele etmeye devam ettiklerini belirten Balkanlı, “Çalışma koşullarının düzeltilmesi, gazetecilerin maaşlarının artırılması, sansür ve baskıların sona erdirilmesi için etkin adımlar atılması gerektiğine inanıyoruz. Bugün, halkın haber alma hakkını savunma mücadelesi veren ve her türlü zorluğa rağmen bu onurlu mesleği sürdüren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” diye konuştu.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).