DOLAR 32,5617 0.02%
EURO 34,9595 0.13%
ALTIN 2.428,03-0,07
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2171177-0,73%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Helvacıoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Başkan Helvacıoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

ABONE OL
28 Ekim 2022 17:30
Başkan Helvacıoğlu, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Helvacıoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük fedakârlıklarla elde edilen destansı zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Cumhuriyetin bugüne en büyük emanet olduğuna ifade eden Mustafa Helvacıoğlu; geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte istiklal ve istikbali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi.

Helvacıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millet olarak Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.

Türk milletinin nice fedakârlıkları ve kahramanlıkları ile dolu istiklal mücadelesi sonunda elde ettiği zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığı 29 Ekim Türk milletinin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının en büyük örneğidir. Cumhuriyet, kahramanlıklarla dolu büyük bir mücadelenin ardından destansı bir bağımsızlık zaferi kazanan atalarımızın bize en büyük emanetidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet, hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en önemli teminatımız, hepimizin yol göstericisidir.

Bizler, Cumhuriyet’in yol göstericiliğinde hiçbir insanımızı ötekileştirmeden, ayrımsız şehrimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için gündüz gece demeden canla başla çalışıyoruz.

Bilimde, teknolojide, tasarımda, sporda, kültür ve sanatta, hayatın her alanında her geçen gün daha da ön plana çıkan şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.