DOLAR 32,4911 -0.02%
EURO 34,7780 -0.62%
ALTIN 2.438,860,12
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2061298-0,89%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Helvacıoğlu, Tekirdağ’daki depremzedelere kucak açtı! “Açıkta bırakmayız”

Başkan Helvacıoğlu, Tekirdağ’daki depremzedelere kucak açtı! “Açıkta bırakmayız”

ABONE OL
17 Mayıs 2023 14:45
Başkan Helvacıoğlu, Tekirdağ’daki depremzedelere kucak açtı! “Açıkta bırakmayız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 21 Mayıs 2023 tarihinde depremzedelere yönelik verilen geçici konaklama hizmetinin sona ereceğinin açıklanmasının ardından mağdur olan aileleri Keşan’da misafir etmeye hazır olduklarını kaydetti.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı karar ile depremzedelere verilen geçici konaklama hizmetinin sona ereceğinin açıklanmasının ardından deprem mağduru vatandaşlara kucak açtı.

Helvacıoğlu; Devletimiz, AFAD ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin de sahip çıktığı Tekirdağ’daki depremzedeleri Keşan’da misafir etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 550 depremzedeye verilen geçici konaklama hizmetinin 21 Mayıs itibarıyla sona ereceğinin duyurulduğunu hatırlatan Mustafa Helvacıoğlu, depremzedelerin kendilerine emanet olduğunu, “Keşan’da devletimiz eliyle deprem mağduru ailelerimize sahip çıktık. Konaklamadan mobilyaya kadar her türlü ihtiyaçlarında vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Tekirdağ’da AFAD ve Süleymanpaşa Belediyemizin sahip çıktığı depremzede vatandaşlarımız için üzerimize düşeni yapmaya, Keşan’ımızda misafir etmeye hazırız. Başımızın üstünde yerleri var. Ülkece derin acılar yaşadığımız deprem felaketinin ardından yaraları elbirliği ile sarmak için üzerimize düşeni yapmayı devam edeceğiz. Depremzede ailelerimizi açıkta bırakmayız.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.