DOLAR 32,4697 -0.07%
EURO 34,7415 -0.68%
ALTIN 2.437,270,06
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062384-0,54%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkana saldırı girişimi

Başkana saldırı girişimi

ABONE OL
9 Kasım 2021 18:27
Başkana saldırı girişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapıkule Gümrük Kapısı’nda muhafaza memuru olarak görev yaptığı sırada istifa eden ve sonradan müteahhitliğe başlayan Kerim Karabıçak şehrimiz Belediye Başkanı Recep Gürkan’a şehrin göbeğindeki bir lokantada önce sözlü sataşmada bulundu ardından da fiili saldırı girişiminde bulundu. Araya girenler tarafından Başkan Gürkan saldırıdan ucuz kurtuldu.

Edirne Baro Başkanlığı tarafından yeni yapılan binasının Ocakbaşı olarak işletilen lokantasında 23 Eylül Cuma günü gece geç saatlerde meydana gelen olayda, eski gümrükçü yeni müteahhit Kerim Karabıçak yanında Ömer Erakman olduğu halde işyerine geldi.

Görevliler lokantanın kapalı bölümünde oturacak boş masa olmadığını söyleyerek isterse açık bölümde hizmet verebileceğini söyledi. Bunun üzerine Karabıçak ve yanındaki Erakman’a lokantanın bahçe bölümünde servis yapıldı.

BAŞKAN GÜRKAN’A KAPALI BÖLÜMDE SERVİS AÇILDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da yanında bazı belediye meclis üyeleri ve partisine mensup arkadaşları ile Baro binasındaki Ocakbaşı lokantasına geldi.

Lokanta sahipleri Başkan Gürkan’a kapalı bölümde masa ayarladı. Bir süre sonra Karabıçak Başkan Gürkan’a kapalı bölümde servis açılmasına sinirlendi.

YUMRUKLA SALDIRI GİRİŞİMİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yemek sonrası lokantada bulunanlara afiyet olsun diyerek çıkarken bahçe bölümünden geçtiği sırada Kerim Karabıçak tarafından önce sözlü olarak taciz edildi.

Daha sonra da oturduğu sandalyeden kalkarak vurmak istemesine rağmen araya girenler tarafından engellendi.

Bir anda lokanta Belediye Başkanı Recep Gürkan’a saldırı girişimi nedeniyle karıştı. Karşılıklı sözlü sataşma ve tartışmanın yaşandığı olay lokantada bulunanların araya girmesi ile büyümeden yatıştırıldı.

SESSİZCE AYRILDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan daha sonra yemeğe birlikte geldiği arkadaşları ile aracına binerek lokantadan ayrıldı. Lokantadaki görevlilerde Başkan Recep Gürkan’a saldırı girişiminde bulunan Kerim Karabıçak’ı uyardı.  Edirne’de günlerdir konuşulan bu olayla ilgili olarak Başkan Gürkan sessiz kalmayı yeğledi. Kendisine karşı sözlü saldırı ve fiili saldırı girişimi karşısında güvenlik güçlerine şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.