DOLAR 32,5515 0.19%
EURO 34,9549 -0.07%
ALTIN 2.450,980,62
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20966170,13%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayram alışverişi sonrası aşı

Bayram alışverişi sonrası aşı

ABONE OL
17 Temmuz 2021 12:10
Bayram alışverişi sonrası aşı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulus Pazar’ı Esnaf Kooperatifi ve Edirne İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle pazara gelip aşı olmak isteyen vatandaşlara aşı hizmeti verildi.

Kurban Bayramı öncesi son alışverişlerini yapmak için yoğun şekilde Ulus Pazarı’na gelen Edirne Halkı ve yerli, yabancı turist için aşı hizmeti de sunuldu. Pazar’da sürekli dezenfekte çalışmaları yapıldığını, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulması için çalıştıklarını söyleyen UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, bir yandan da aşı uygulamasının da kendi binalarında yapıldığını söyleyerek herkesi aşı olmaya davet etti.

“REHAVET SÖZ KONUSU ANCAK TEDBİRLERE UYULMASINI SAĞLIYORUZ”

UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, “Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Almanya’dan gurbetçilerimiz komşu Bulgaristan’dan gelenler yoğunlukta. Bol bol alışveriş yapıyorlar. Pazarımız yerli ve yabancı turist akınına uğradı. Bu gelişler pazarımıza bayram bereketi yağdırdı. Edirne eski güzel günlerine dönecek inşallah. Bu bayram öncesi yaşanan hareketlilik esnafımızı büyük ölçüde umutlandırdı ve moral kaynağı oldu. Toplumda bir rehavet söz konusu ancak bilindiği gibi çok zor ve sıkıntılı süreç yaşandı. Bu nedenle biz ilk günkü gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuyoruz. Uyulmasına sağlamaya çalışıyoruz. Asla maskesiz satış yok. Maskesiz gelen halkımıza da uyararak maske takmasını sağlıyoruz. Pazarımızda düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Bu arada pazarımızada halk sağlığı tarafından aşılama kampanyası yapılmaktadır. Gerekli anonsları yapıyoruz”dedi.

“HEM AŞI HEM BAYRAM ALIŞVERİŞ HEYECANI YAŞANIYOR”

Pazar’da aşı çalışmalarının da başladığını söyleyen Başkan Reisoğlu, “Pazarımızda bayram öncesi hem aşı hem de bayram alışveriş heyecanı yaşanıyor. Aşılama yönetim binasının salonunda gerçekleştirilmektedir. Aşı olan halkımıza şifa olsun. Aşı olmayıp tereddüt edenlerinde mutlaka en kısa zamanda aşı yaptırmalarını öneriyoruz ve aşı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.