DOLAR 32,4390 0.13%
EURO 34,8263 -0.07%
ALTIN 2.399,990,15
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19149540,93%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Becan’dan evlenecek çiftlere düğün salonu projesi

Becan’dan evlenecek çiftlere düğün salonu projesi

Kamuoyunda gençlerin evlenememesi tartışmaları büyürken, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan çiftlere destek elini uzattı.

ABONE OL
3 Şubat 2024 11:37
Becan’dan evlenecek çiftlere düğün salonu projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamuoyunda gençlerin evlenememesi tartışmaları büyürken, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan çiftlere destek elini uzattı.

Evliliğe hazırlanan çiftlerin yükünü hafifletmek, evlilik yalanlarının başlangıcında bulunmak adına harekete geçtiklerini belirten Başkan Becan, Belediye Düğün Salonu projesiyle gençleri büyük bir maliyetten kurtaracaklarını dile getirdi. Halkçı ve Sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen Özlem Becan “Sembolik rakamlarla gençlerimize sunacağımız Belediye Düğün Salonu’muzda üstün hizmet sağlayarak, gençlerimizin yanlarında olacağız. Önümüzdeki yaz hizmete başlayacak olan Uzunköprü Belediyesi Düğün Salonu şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye dile getirdi

BELEDİYE DÜĞÜN SALONU İLE PROJESİ İLE EVLİLİĞE HAZIRLANAN GENÇLERİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEĞİZ”

Evlenecek çiftlerin sorunlarına kulak verdiklerini ve düğün organizasyonunun büyük bir yük olduğunu hatırlatarak Belediye Düğün Salonu Projesi’nin hayata geçireceklerini kaydeden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan “Evliliğe hazırlanan gençlerimiz. Biliyoruz, ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşıyoruz. Böylesi bir dönemde, evlenmek isteyen gençlerimiz ve aileleri, kaygı içerisinde, gelecekleri için endişeleniyor. Bir düğün yapmanın maliyeti artık dudak uçuklatır durumda. Biz gençlerimizin her zaman yanında olduk ve gelecekte de yanlarında olacağız. Sosyal demokrat, halkçı belediyecilik demek, toplumun her kesimiyle dayanışma içerisinde olmak demek. Bu anlayışa sahip olan bizler için evliliğe hazırlanan gençlerimizi yükünü hafifletmek ve onlara evlilik yaşamlarının başlangıcında destek olmak, yine bizim sorumluluğumuz. Bu amaçla hayata geçireceğimiz Belediye Düğün Salonu projemizle gençlerimizi büyük bir maliyetten kurtaracağız. Sembolik rakamlarla gençlerimize sunacağımız Belediye Düğün Salonu’muzda üstün hizmet sağlayarak, gençlerimizin yanlarında olacağız. Nasıl ki Uzunköprü Belediyesi olarak şehrimize kazandırdığımız Atatürk ve Cumhuriyet parklarımızda üstün hizmeti uzun fiyatlarla halkımız la buluşturuyorsak Uzunköprü Belediyesi Düğün Salonu’nda da aynısını yapacağız. Halkımızın mahkum ettikleri bu dar boğazda dayanışmamızı büyüterek her kesimin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yaz hizmete başlayacak olan Uzunköprü Belediyesi Düğün Salonu şehrimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.