DOLAR 32,6039 0.12%
EURO 35,0377 0.43%
ALTIN 2.418,56-0,18
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2092317-3,50%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bu da korona minibüsü!

Bu da korona minibüsü!

ABONE OL
23 Kasım 2020 12:34
Bu da korona minibüsü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs vakalarının artışa geçtiği son günlerde Edirne’de tüm uyarılar ve denetimlere rağmen kentte ulaşımı sağlayan ETUS minibüslerinin tıka basa yolculuğu koronavirüse davetiye çıkarıyor.

Ülkemizde koronavirüs vaka ve vefat sayılarının artmasıyla birlikte hafta sonu kısıtlamalar devreye girmişti. Ancak hafta başı olması nedeniyle işlerine gitmek isteyen vatandaşlar kentte ulaşımı sağlayan ETUS araçlarında tıka basa dolu olan minibüslerde yolculuk etmek zorunda kalıyor.

Omuz omuza ve burun buruna kent içinde seyahat eden vatandaşlar duruma isyan etti. Cep telefonu kameralarına yansıyan tıka basa yolculuk adeta vakaların artışa geçtiği dönemde koronavirüse davetiye çıkarıyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, ETUS Whatsapp ihbar hattını aradıklarını telefonların açılmadığını, araçların bir buçuk saatte bir duraklara geldiğini belirterek, isyanlarını minibüs içinde şöyle dile getirdi;

“Nasıl işe gideceğiz biz. Yazık, yazıklar olsun. İşleri daha çok kolaylaştıracaklarına daha çok zorlaştırıyorlar. Yazık ya, yazık yani şuraya bak. Burada pozitif olan birinin negatif olan birine bulaştırmaması imkansız zaten bu arabada. Herkes çeksin bu görüntüleri” diyerek tepki gösterdiler.

Araçtakilerin tepkisine karşılık vermeyen ETUS şoförü ise yolcuları almaya devam ederken, ETUS aracındaki balık istifi görüntüsü ise alınan tedbirlere ve uyarılara rağmen vaka sayısındaki artışın  daha da yükseleceğinin göstergesi oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.