DOLAR 32,5613 0.21%
EURO 34,9626 -0.04%
ALTIN 2.458,610,94
BIST 9.884,261,72%
BITCOIN 20955961,56%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Bu dayanışmayla yaralarımızı hep birlikte saracağız”

“Bu dayanışmayla yaralarımızı hep birlikte saracağız”

ABONE OL
9 Şubat 2023 17:09
“Bu dayanışmayla yaralarımızı hep birlikte saracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Kimi günlük, kimi haftalık gelirini paylaşıyor, kimi hotelini depremzedelere açıyor kimi de mağazasındaki tüm ürünleri depremzedelere gönderiyor.
  • Helvacıoğlu: Bu birliktelik, bu yardımlaşma ve dayanışma ile yaralarımızı saracağız. Keşan olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’ımızda da depremin yaralarını sarmak için birlikte hareket ediyoruz.

Ülkemizi derinden sarsan ve büyük bir yıkıma yol açan deprem nedeniyle Keşan’daki işletmeler ve esnaf tek yürek oldu ve depremzedeler için anlamlı destek kampanyaları düzenledi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, deprem bölgesindeki vatandaşlar için destek kampanyaları düzenleyen Keşan’daki iş yerlerini ziyaret ederek teşekkür etti ve anlamlı ve çok önemli destekleri nedeniyle tebrik etti.

İşletmelerin ve esnafların deprem bölgesi için tam destek verdiğini belirten Helvacıoğlu, “Kimi günlük, kimi haftalık gelirini paylaşıyor, kimi hotelini depremzedelerin kullanımına açıyor, kimi de mağazasındaki tüm ürünlerin hepsini deprem bölgesine gönderiyor. Bu tablo karşısında duygulanmamak elde değil. Bu birliktelik, bu yardımlaşma ve dayanışma ile yaralarımızı saracağız. Keşan olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’ımızda da depremin yaralarını sarmak için birlikte hareket ediyoruz. İşletmelerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız elinden ne geliyorsa deprem bölgesi için yapmaya devam ediyor. Alparslan Türkeş Meydanı ve Anafartalar Caddesi’nde faaliyet gösteren Peynir Durağı isimli işletmemiz 1 günlük hasılatını, ÇayTost’ki isimli işletmemiz de bu haftaki tüm gelirini depremzedelere gönderiyor. Çetin Hotel de kapılarını depremzedelere açıyor. By Cotton adlı işletmemiz ise 3 şubesinden biri olan Malkara Şubesi’ndeki tüm ürünlerini depremzedelere gönderiyor.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu, anlamlı destekleri ve duyarlı davranışları nedeniyle elinden gelen çabayı gösteren tüm işletmelere teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.