DOLAR 32,5162 0.21%
EURO 34,8558 0.36%
ALTIN 2.487,131,02
BIST 9.509,45-0,22%
BITCOIN 1996846-3,07%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BUDDER, ‘iyilik yürüyüşü’ düzenleyecek

BUDDER, ‘iyilik yürüyüşü’ düzenleyecek

ABONE OL
2 Mart 2023 10:12
BUDDER, ‘iyilik yürüyüşü’ düzenleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BUDDER) Başkanı Önder Akdağ, depreminin yaralarını sarmak için “Bir Adım At Umudu Yaşat” sloganıyla Edirne İyilik Yürüyüşü düzenleyeceklerini söyledi.

BUDDER Başkanı Önder Akdağ, düzenlediği basın toplantısında Kahramanmaraş yaşanan deprem felaketinin yaralalarını sarmak için Edirne İyilik Yürüyüşü düzenleyecekleri belirterek, buradan elde edilecek tüm gelirin depremzedeler ve aileleri için AFAD’a bağışlanacağını ifade etti.

 “DEPREMZEDELER İÇİN ‘BİR ADIM AT UMUDU YAŞAT’ EDİRNE İYİLİK YÜRÜYÜŞÜ”

BUDDER

Dernek Başkanı ve 8. Uluslararası Edirne Maratonu Koordinatörü Önder Akdağ, “Bildiğiniz gibi Cumhuriyetimizin 100. Yılında ülke olarak 100. yıl felaketini yaşadık ve yaşıyoruz. Bu zor ve acı günleri birlikte omuz omuza yardımlaşarak yaralarımızı saracağız. Bu süreçte bütün dünyadan ülkemize yardıma koşan gerek arama kurtarma ekiplerine gerekse yardım ve destekleriyle yanımızda olan tüm ülkelere şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günlerde bir kez daha gördük ki bu kadim millet tek vücut olup yaraları sarmak için mücadele etti. Seferber oldu. Bir kez daha gördük ki bizde bu birlik ve beraberlik ruhu oldukça saramayacağımız yara yoktur. Zaman birlik olma ve bir şeyler yapma zamanıdır. İşte bu anlayışla bizler de Uluslararası Edirne Maratonu olarak bu sürece katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“2 KİLOMETRELİK PARKURDA SEMBOLİK YÜRÜYÜŞ”

Edirnemaratonu.com sitesinden kayıt yaptırılarak 100 liralık kayıt ücretiyle hem yürüyüşe katılıp hem depremzedelere bağışta bulunulabileceğini belirten Akdağ, “Tam bu sebeple sporun birleştirici gücüyle tek yürek olarak Edirne’de bir yardım hareketi oluşturacağız. Edirne Maratonu Farkındalığı kapsamında 7’den 70’e herkesin katılacağı “Bir Adım At Umudu Yaşat” sloganıyla Edirne İyilik Yürüyüşü hareketini organize ediyoruz. Bu etkinliğe 7’den 70’e tüm Türkiye’yi kurumlarımızı, şirketlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı bu hareketin bir parçası olmaya davet ediyoruz. 2 kilometrelik bir parkurda sembolik bir yürüyüş rotası ve bir iyilik zinciri oluşturacağız. Bu zincirin bir halkası olmak için önümüzdeki günlerde parkuru ve zamanını belirleyeceğimiz etkinliğe katılımı bekliyoruz. Yardım etkinliğine katılım gösterecek herkes www.edirnemaratonu.com sayfasında oluşturduğumuz yardım hareketi butonuna tıklayarak kayıt oluşturabilir. 100 lira kayıt ücreti ödeyerek bağışta bulunacak. Böylece yardım yürüyüşüne katılarak depremzedelere katkı sunmuş olacak. Bu organizasyondan elde edilecek tüm geliri depremzede ailelerin yaralarını sarmak üzere AFAD’a bağışlayacağız” diyerek noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.