DOLAR 32,5568 0.01%
EURO 34,9423 0.14%
ALTIN 2.430,210,31
BIST 9.706,71-0,16%
BITCOIN 2054826-4,46%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyük ikramiye hayalleri süslüyor

Büyük ikramiye hayalleri süslüyor

ABONE OL
14 Kasım 2022 11:18
Büyük ikramiye hayalleri süslüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Piyango’nun 200 milyon liralık büyük ikramiyesi olan yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Yılbaşına bir buçuk ay kala satışa sunulan biletlere Edirneliler daha şimdiden ilgi görmeye başladı.

Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 200 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin lira olacak. Yılbaşına bir buçuk ay kala satışa sunulan biletler daha şimdiden ilgi görmeye başladı. 200 milyonluk büyük ikramiyeye sahip yılbaşı bilet fiyatları ise şöyle; Tam bilet 200 lira, yarım 100 lira, çeyrek biletler ise 50 liradan satışa sunuldu.

“BU YIL 200 MİLYON LİRA ÇOK HEYECANLI OLACAK HERKES ŞANSINI DENEMELİ”

Saraçlar Caddesi’nde Milli Piyango Bayi İşletmecisi Sevda Rastgele, “Bu yılki yeni yıl heyecanı başladı. Biletlerimiz Kasım itibariyle satışa sunuldu. Çeyrek biletlerimiz 50 TL. Yarım biletler 100 TL ve tam biletlerimizde 200 TL’den satışa sunuluyor. Yavaş yavaş almaya başladı müşterilerimiz. Büyük ikramiyemiz 200 milyon TL. Geçen yıllara geçen yıllara göre farklılık şu, dağıtım garantili. Yani nedir dağıtım garantili? 200 milyon mutlaka verilecek demek. Örnekleme yapacağım. Satılan bilete kadar çekiliş devam edecek. Öncelikle onu söyleyeyim. Diyelim tam bilete çıktı, Tam bile zaten 200 lira olduğu için direkt iki yüz milyonu bir kişi alacak. Diyelim yarım bilete çıktı. Yarım biletin biri satıldı, diğeri satılmadı diyelim. Satılan biletin tamamı bir kişi olduğu için 200 milyonu tek kişi almış olacak. Çeyrek bilet üzerinden de örnekleme yapalım. 4 adet çeyrek biletimiz var. Diyelim iki tanesine çıktı. Toplam büyük ikramiyemiz neydi? 200 milyon. O 200 milyon iki kişiye eşit dağıtılacak. 100 milyon, 100 milyon olarak alacak bu çok büyük bir avantaj. Bu yıl yeni yıl daha heyecanlı geçecek diye düşünüyorum. Yani maddi hayallerinize kavuşmak istiyorsanız şansınızı deneyin bence. Şimdiden tüm müşterilerimize iyi şanslar diliyoruz. Umarım büyük ikramiyeyi Edirne’mize getirmiş oluruz. Çok büyük bir mutluluk duyarız bunun için. Tüm müşterilerimize iyi şanslar diliyoruz. Herkes şansını denesin bence. Bulgarlar ise tek tük alıyor. Genelde onlar kazık kazan oyunlara rağbet gösteriyorlar ama alanlar da var yani. Aydın abi şans oyunları bayi olarak bayimiz. Daha önce bayimizden büyük ikramiyeler verdik. Yılbaşı biletlerinden de 1 milyon verdik 2 yıl önce. Müşterilerimizi bekliyoruz. Bu yıl çok heyecanlı olacak. Ben inanıyorum. Coşkulu bir yıl geçireceğimizi temenni ediyorum. Herkese bol şanslar diliyorum” dedi.

“BÜYÜK İKRAMİYEYLE BU YAŞTAN SONRA PARAYLA İŞİM OLMAZ, KIZLARIMA YATIRIM YAPARIM”

Bayiden bir piyango bileti alan 67 Yaşındaki Bağcı, “umutlar tükenmiyor. Bunu basın mensupları vesilesiyle aldık. Büyük ikramiye çıkarsa ne yapacağımı düşünmedim. Bir şey görmeden düşünmek yanlış olur. Hedef her zaman var. Böyle bir şeyle karşılaşırsam, 2 kızım var mutlaka onlar için yatırım yapacağım. Benim bu yaştan sonra parayla işim olmaz”şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.