DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9922 -0.26%
ALTIN 2.324,060,21
BIST 9.068,04-0,13%
BITCOIN 2262631-0,96%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çakman, servisçi esnafı için aday oldu

Çakman, servisçi esnafı için aday oldu

ABONE OL
5 Şubat 2022 11:28
Çakman, servisçi esnafı için aday oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nın 27 Ocak’ta gerçekleştireceği Genel Kurulda, 20 yıldır servisçilik mesleğinde bulunan Göksel Çakman başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Servis şoförü esnafının sorunlarını birebir bildiği, sektördeki meslektaşlarının sorunlarını çözerek ekonomik özgürlüğe kavuşabilmeleri için aday olduğunu söyleyen Çakman, birlikten güç doğar diyerek genel kurulda alacağı destekle servisçi esnafının memnuniyeti için çalışacağını ifade etti.

“ESNAF ARKADAŞLARIN DESTEĞİ İLE BAŞKANLIĞA ADAYIM”

20 yıldır şoför esnaflığı yapan Göksel Çakman, düzenlediği basın toplantısında Edirne Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nın 27 Ocak 2022 tarihinde Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapılacak olan genel kurulunda başkan adayı olduğunu söyledi.

Genel kurulda esnafı birlik beraberliğinin güçlenmesi ve daha ekonomik özgürlüğüne kavuşabilecek yapıya kavuşması için esnaf arkadaşlarının desteği ile oda başkanlığına adayı olduğunu belirten Çakman, “1999 yılında başladığım servisçilik mesleğine halan daha aktif olarak devam etmekteyim gerek arabamda şoför olarak gerekte servis kooperatifi başkanlığı yaparak hem çalışan arkadaşlarımızın sorunlarını hem de idareci arkadaşlarımızın sorunlarını birebir yaşayarak bilmekteyim bu sorumluluk bilinci ile çözüm üretmek için elimden geleni yapacağım. Büyük ve birlikte hareket eden bir camiayız bu bizim işimizi kolaylaştıracağı kanısındayım birlikten güç doğar kelimesinin tamda yakıştığı bir topluluğun içinde olmaktan gurur duyuyorum. Sorunlarımızın çözümü noktasında şehrimizin mülki idare amirlerinden ikili ilişkiler çerçevesinde sık sık ziyaret ederek şehrimiz için küçük bizim için büyük sorunlarımıza çözüm üretip öncelikle Edirne halkımızın sonra esnaf arkadaşlarımızın memnuniyeti için çalışacağım” dedi.

“EKMEK KAPILARININ ARTMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Öğrenci kesiminin taşımacılığında herhangi bir sorun yaşanmamasının esnaf arkadaşları tarafından tedbiri elden bırakmadığının göstergesi olduğunu dile getiren Çakman, “Öncelikle şehrimize yatırım yapan firmalara istihdam yarattıkları için bize ekmek kapısı açtıkları için binlerce kez minnettarız. Gücümüzün yettiği kadar yeni işletmeler açılması hem Edirne halkımızın çalışması üretime destek vermesi ve servis taşımacılığı yapan arkadaşlarımızın ekmek kapılarının artması için oda yönetimi olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağım. Şehrimizde öğrenci taşımacılığında öğrenci evlatlarımızın güvenliği noktasında bir sorun yaşanmamış olması esnaf arkadaşlarımızın tedbiri elden bırakmadığının göstergesidir. Gerek kooperatif yönetimlerimizin yaptığı denetimler gerek servis odası yöneticilerimizin yaptığı denetimler Edirne emniyet müdürlüğü ve Edirne belediye başkanlığının düzenlediği eğitimlerimiz neticesinde Edirne bu konuda örnek illerimizdendir bununla gurur duymak hepimizin hakkıdır” dedi.

“BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Daha önceki yıllarda yine aday olduğunu ve kaybetmesine rağmen mesleğindeki sorunları çözmek adına hiçbir görevden kaçmadığını aktaran Çakman, “Daha önceki dönemde yine oda başkanlığı seçimlerine aday olmuştum, 2 oy ile seçimi kaybetmiştim o dönemde çok üzülmüştüm ama çalışarak sorunlarımızı çözmek adına hiçbir görevden kaçmadan görev almaya devam ettim. Esnaf arkadaşlarımız gerek araçta servis şoförlüğü yaptığım dönemde gerekse kooperatif yöneticiliği yaptım dönemde beni hiç yalnız bırakmadılar onlara teşekkürün en büyüğünü armağan ediyorum. Yine bir seçim döneminde beraber olmaktan gurur duyuyorum. Mevcut oda başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızın bu dönemde yapmış olduğu hizmetlere çok teşekkür ediyorum. Eski dönemlerde görev yapmış bütün oda başkalarımız ve yönetici ağabeylerimiz ceplerinden çok paralar harcadılar odamızın her döneminde görev yapmış tüm başkanlarımıza binlerce kez teşekkür ediyorum onlar olmasaydı onlar fedakarlık yapmasaydı biz bugün odamızda var olmamız imkansızdı bu vesile ile tüm görev yapmış değerli meslektaş ağabeylerimin ellerinden öpüyor saygı ile selamlarımı iletiyorum. Son sözüm şudur ki, birlikten güç doğar, biz bir beraber güçlü olacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.