DOLAR 32,5291 0.23%
EURO 34,7518 0.03%
ALTIN 2.491,601,21
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20295281,42%
Edirne
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cinayete 6 gözaltı

Cinayete 6 gözaltı

ABONE OL
24 Kasım 2021 23:34
Cinayete 6 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Güvenli Kurumu Edirne Şubesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 44 yaşındaki Murat Toprak’ın uğradığı bıçaklı saldırıda öldürülmesi ile ilgili sürdürülen soruşturmada kapsamında, aralarında eski eşi ve kocasının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne’de SGK güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Toprak, işten çıktıktan sonra Şükrüpaşa Mahallesi’nde evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 5 bıçak darbesi ile yaralanan ve kanlar içinde kalan Toprak’ı görenler sağlık ekipleri ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla Sultan 1’nci Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Toprak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Cinayetle ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, Toprak’ın 4 yıl önce ayrıldığı eski eşi  N.Ö., eski eşin yeniden evlendiği kocası G.Ö. ile E.M., Erasta AVM’de kuaförlük yapan U.Ö., S.B. ve Ş.K.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki soruşturması sürüyor. Polis cinayetten önce ve sonrasına ait çok önemli güvenlik kamerası görüntülerine ulaştığı öğrenildi.

“ORTAK MAL PAYLAŞIMI NEDEN OLDU”

Cinayete kurban giden, Murat Toprak’ın Edirne’de esnaflık yapan kardeşleri E.T. ile M.T., emniyette verdikleri ifadelerinde kardeşlerinin eski eşi N.Ö. ile mal paylaşımı yüzünden anlaşmazlık yaşadığını söyledi. Kardeşi Murat Toprak’ın eski eşi N.Ö. ile evliyken aldıkları evin paylaşımında tartışma yaşandığını kaydeden E.T., “Yaklaşık 4 yıl önce boşandığı eşi N.Ö. ile arasında daireyi satıp satmayacakları konusunda problem oldu. 2 gün önce N.Ö. isimli kişi tarafından evin kilidi değiştirildi. Kilidinin değiştirilmesi üzerine kardeşim dairenin satılmaması için daireye şerh koydurdu” dedi.

Cinayet zanlılarının bugün savcılığa çıkarılması bekleniyor.

Haber Merkezi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.