Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Başkanlık Sarayı’ndaki tören alanına gelişinde Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç’in tören alanındaki yerlerini almalarının ardından, iki ülke millî marşları çalındı.
Tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç, daha sonra tokalaşarak gazetecilere poz verdi. Karşılama sonrası Başkanlık Sarayı’na yürüyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Hırvat Üyesi Zeljko Komsic de eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Caferoviç, daha sonra baş başa ve heyetler arası gerçekleştirecekleri görüşmeye geçti.
GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
01 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
01 Temmuz 2025GÜNCEL
01 Temmuz 2025