DOLAR 32,6018 0.34%
EURO 35,0081 0.09%
ALTIN 2.450,240,59
BIST 9.787,300,73%
BITCOIN 2094026-0,06%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Dağ Bisikleti Festivali’nde çıta daha da yükselecek”

“Dağ Bisikleti Festivali’nde çıta daha da yükselecek”

ABONE OL
21 Eylül 2022 16:23
“Dağ Bisikleti Festivali’nde çıta daha da yükselecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali’yle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi ve DOÇEK işbirliğinde 9-10-11 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen Saros Körfezi 9. Dağ Bisikleti Festivali ile ilgili olarak değerlendirme toplantısı yapıldı, basın açıklaması gerçekleştirildi.

Keşan Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen toplantı, saat 11.30 sıralarında başladı ve açıklamaya; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, DOÇEK Başkanı Hakan Eşme ve DOÇEK üyeleri, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik katıldı.

Basın açıklamasında ilk olarak Helvacıoğlu konuştu.

HELVACIOĞLU; “FESTİVALDE BAŞARI HİKAYESİ YAZILDI”

Başarılı bir festivali işbirliği içinde geride bıraktıklarını ve festivale katılanların memnuniyet verici bir organizasyon nedeniyle hem Keşan Belediyesi’ne hem de DOÇEK’e olumlu geri bildirimlerde bulunduğunu kaydeden Helvacıoğlu, “350 sporcu, 4 ülke ve 21 İl’den katılımcılarla güzel bir bisiklet festivali gerçekleştirdik. Bizim için önemli bir festivali daha geride bıraktık. Türkiye’de geçilen güzergahlar anlamında en güzel rotası olan dağ bisikleti festivalini biz yaptık. Şu anda bu festivali Tüm Türkiye izliyor. Bisiklet festivalleri arasında bir yarışma olsa açık ara 1. Olacak bir festival süreci geçirdik. Bu durumu Hakan Başkanım ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürüm Andaç Gedik’e borçluyum. Her iki kurum festivalde bir başarı hikayesi yazdılar. 130 km’lik parkurda arazilerimizde pedal çevrildi.” dedi.

“2023 DAHA DA GENİŞ KATILIMLI OLACAK”

Keşan Belediyesi ve DOÇEK’in Cumhuriyet’in 100. Yılında 10. Dağ bisikleti Festivali için şimdiden kolları sıvadığını bildiren Mustafa Helvcacıoğlu, “2023 yılında daha geniş katılımlı ve uluslararası düzeyde bir organizasyon gerçekleştirmek istiyoruz ve bunun sözünü bugünden vermek istiyoruz. Daha da güzel, daha da heyecanlı bir festival bizi bekliyor. Bu yıl ki festivalde bizlere destek olan Kaymakamlığımıza, Emniyet ve Jandarmamıza, Sağlık il ve ilçe müdürlüklerimize, 112 Acil Sağlık İstasyonumuza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“KEŞAN HERKESE ROL MODEL OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Keşan’ın bu festivalle bir kez daha birliktelik ve ev sahipliğini gösterdiğini aktaran Mustafa Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Keşan herkese rol model olmaya devam ediyor. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Keşan ve Keşan Belediyesi’nin uluslararası festival ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak vizyonda olduğunu bir kez daha gösterdi. Keşan artık bir marka. Keşan markalarıyla büyüyor, büyüdükçe de markalaşıyor. Keşan’ımız geçen çok kısa süre içinde çok güzel organizasyonlara ev sahipliği yaptı ve hepsinden alnının akıyla çıktı. Keşan’ın 100. yılında başarı hikayesi yazdıysak Cumhuriyet’in 100. Yılında çok daha güzel bir organizasyona imza atarız. Keşan’da her zaman festival tadında etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Çıta daha da yükselecek, Keşan’a DOÇEK’e yakışan etkinlikler yapacağız. Festivalin 10. DOÇEK’in kuruluşunun 30. Cumhuriyet’in 100. Yılında yepyeni başarı hikayeleri yazacağız. Türkiye ve Avrupa bizi konuşacak.   ”

EŞME; “DESTEK İÇİN GİRDİĞİMİZ KAPIDAN OMUZ OMUZA PAYDAŞ OLARAK ÇOK MUTLU ÇIKTIK”

Daha sonra söz alan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, festivalde Keşan Belediyesi’nin büyük desteğini gördüklerinin altını çizerek şöyle konuştu: “Biz festival öncesi belediyemize destek istemeye gelmiştik. Destek için girdiğimiz kapıdan omuz omuza birliktelik içinde paydaş olarak çok mutlu çıktık. Çok da güzel bir bisiklet festivali gerçekleştirdik. Andaç Müdürümüz ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının çok verimli desteğini gördük. Baştan sonra güzel bir işbirliğine imza attık. Bunu hep birlikte başardık. Organizasyonun güzelliği ve kusursuzluğu konusunda güzel geri bildirimler aldık. Bizimle işbirliği içinde çalışan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Bizlere kapılarını açan Suluca ve Mecidiye muhtarlıklarına da ayrıca teşekkür ediyoruz. Başkanımızla şimdiden önümüzdeki yılın planlamalarını yapmaya başladık.  Biz uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek organizasyona da hazırız.”

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik de Keşan Belediyesi’yle şehrin festivaller ve yarışmalar şehri olarak anılmaya başladığını bildirdi ve Başkan Helvacıoğlu’nun talimatları doğrultusunda ekibiyle birlikte daha da güzel hizmetleri Keşan halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.