DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075866-1,65%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demokrasi şöleninin kazananı Avukatoğlu oldu

Demokrasi şöleninin kazananı Avukatoğlu oldu

ABONE OL
18 Şubat 2020 10:32
Demokrasi şöleninin kazananı Avukatoğlu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi’nin 13’üncü Olağan Genel Kurulunda demokrasi şöleni yaşandı. Mavi ve beyaz olmak üzere iki listenin yarıştığı genel kurulda mavi listeden 5, beyaz listeden ise 2 kişi yönetim kurulu asıl üyeliklerine seçildi. Seçilen yönetim kurulu kendi aralarında yaptığı gizli oylama seçim sonucunda ise Çağdaş mühendisler grubu adına seçime giren Aziz Avukatoğlu TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi’nin başkanlığına seçildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesinin 13. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 08-09 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Mavi ve beyaz liste olmak üzere iki listenin yarıştığı genel kurul demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşirken, seçim sonucunda mavi listeden 5, beyaz listeden ise 2 kişi yönetim kurulu asıl üyeliklerine seçildiler.

13. Olağan Genel Kurulu sonrası seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ardından kendi aralarında yaptığı gizli oylama sonucunda Çağdaş mühendisler grubu adına seçime giren Aziz Avukatoğlu TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi başkanlığına seçildi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi yönetim kurulu asıl üye görev dağılımı şu isimlerden oluştu;

Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına Aziz Avukatoğlu, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Emrah Gürdal, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyeliğine Nilay Esin Suner, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine Ali Köşe, Şube Yönetim Kurulu Üyeliklerine Salih Yıldırım Özbay, Mehmet Ceviz ve Türker Kartal oy birliğiyle seçildiler.

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyelerine ise Metin Şenkal, Turgut Oğuz Yegül, Feyyaz Zaralı, Murat Salih Eyüboğlu, İsmail Arabacı, Kıvanç Oktay, Ali Ak’dan oluştu.

Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Avukatoğlu, “Şubemizin kuruluşundan bugüne, bugünden de geleceğe etkin, güçlü, çağdaş, laik ve demokratik bir meslek odasına, meslektaşlarına ve mesleğine sahip çıkan, çağdaş yönetim anlayışımıza destek olan, seçimlere katılıp bizleri yalnız bırakmayan ve gücümüze güç katan, seçimlere katılmasa da gönülleri bizlerle olan tüm meslektaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Seçim sonucunda bizlere iki grubun birlikte çalışması görevini verdiniz. Şubemizi ben değil biz felsefesiyle hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Avukatoğlu, “Yeni dönemde mesleğimiz, meslektaşlarımız, şubemiz, odamız ve tüm Trakya adına hep birlikte başarılı çalışmalara imza atılan bir dönem olması temennisi ile daha etkin, daha güçlü bir oda için, birlikte üretecek ve birlikte yönetecek yeni bir dönemin bizleri beklediğinin bilinci içerisindeyiz. Tekrar tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.