DOLAR 32,3381 0.17%
EURO 35,2222 0.07%
ALTIN 2.247,040,17
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2131419-2,61%
Edirne
11°

KAPALI

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ders yapamaz noktaya geldiler!

Ders yapamaz noktaya geldiler!

ABONE OL
5 Mart 2020 11:32
Ders yapamaz noktaya geldiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne eski İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu, göçmen akının yaşandığı Pazarkule Sınır Kapısı’nın yakınında bulunan Fen Lisesi öğrencilerinin silah sesleri ve polis ile ambulans sirenlerinden ders yapamaz noktaya geldiğini belirterek, “10 yıldan beri söylüyoruz, Fen Lisesi’nin yeri sıkıntılı. Ama kimse kılını kıpırdatmıyor. Bunun vebali büyük olur. Çözüm bekliyoruz” diyerek tepki gösterdi.

MHP Edirne eski İl Başkanı Av. Süleyman Ferhatoğlu, düzensiz göçmenlerin Avrupa’ya gitme hayaliyle akın ettiği Pazarkule Sınır Kapısı yakınında bulunan Fen Lisesi öğrencilerinin silah seslerinden ders yapamaz noktaya geldiğini söyledi.

Lisenin etrafının da mülteci kaynadığına işaret eden Ferhatoğlu, güvenlik önlemlerinin yetersizliğine işaret etti.

Ferhatoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

“Basın defalarca yazdı. 10 yıldan beri söylüyoruz Fen Lisesinin yeri sıkıntılı. Ama kimse kılını kıpırdatmıyor. En son bugün Fen Lisesinden öğrenciler mesaj atıyor sınırdan gelen silah seslerinden ders yapamıyoruz, ambulanslar sürekli geçiyor, polis araçları sürekli geçiyor diye. Fen Lisesinde bu yıl malesef eğitim öğretim bitmiştir. Allah cc çocuklarımızı korusun. Eeee fen lisesi de neymiş boş ver bu yılda ders görmesinler diye düşünen kafa. Kendine gel bu işe dönem sonuna 3 ay kaldığından çok kısa sürede halletmek zorundasın. Fen lisesinin etrafı mülteci kaynıyor. Güvenlik önlemi yok ve bugünde sınırdan silah sesleri gelmeye başladı. Bunun vebali büyük olur. Çözüm bekliyoruz” şeklinde tepki gösterdi.

Harun Aker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.