DOLAR 32,4029 0.04%
EURO 34,5662 -0.12%
ALTIN 2.382,200,10
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1942892-5,36%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Doğa’yı ve Spor’u seven herkesi bekliyoruz”

“Doğa’yı ve Spor’u seven herkesi bekliyoruz”

ABONE OL
25 Şubat 2020 16:40
“Doğa’yı ve Spor’u seven herkesi bekliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOÇEK Çeltik-Mecidiye arasında yürüdü. Keşan DOÇEK üyeleri geçtiğimiz haftayı da yoğun etkinlikle kapattı.
VOLEYBOL ÇALIŞMALARININ YANINA BİR DE BASKETBOL EKLENİYOR
Hafta içi voleybol antrenmanlarına devam eden ekip, çalışma saat ve günlerini arttırırken yerel ve ulusal turnuvalar için hazır olduğunun da işaretini verdi. Voleybol yanında çok yakında basketbol için de bir ekip hazırladıklarını belirten yetkililer çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.
27. ALAY’I TEMSİLEN 57. ALAY SANCAK DEVİR TESLİM TÖRENLERİNDEYDİ
DOÇEK üyeleri Temsili 27. Alay olarak 22 Şubat tarihinde Tekirdağ Valiliğinde yapılan ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın da katıldığı “57. Alay Sancak Devir Teslim” törenindeydi. Törende Temsili 57. Alay komutanı Hikmet Selim Yılmaz’a sancak teslim edildi.
DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BU HAFTA SONU ÇELTİK-MECİDİYE ARASINDAKİ GÜZERGAH YÜRÜNDÜ
Hafta içi bisiklet antrenman turları, voleybol etkinlikleri, hafta sonları da doğa yürüyüşleri yapan Keşan DOÇEK (Doğa Çevre ve Kültür Derneği) bu kez Çeltik-Mecidiye arasında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Edirne’den gelen EBİS (Edirne Bisiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği) Doğa Yürüyüşçüleri Grubu da DOÇEK’e bu hafta sonu misafir oldu. Sabah saatlerinde Keşan’a ulaşan EBİS üyelerini Hükümet Meydanın’da DOÇEK ailesi karşıladı. Yapılan sohbetler sonrası yola çıkan her yaştan 85 katılımcı ile Çeltik Köyüne varan ekip üyelerine, Çeltik Kahvesinde DOÇEK üyesi Bayram Zambak tarafından çay ikram edildi.
İkram sonrası köy içinden yürüyüşlerine başlayan EBİS ve DOÇEK’liler patikalar, dere geçişleri, minik bir göl ile doğal güzelliklerin içinde bulunduğu kendisine has bu parkurda keyifle yürüdüler. Hayranlık uyandıran bu doğa harikası yerler için DOÇEK üyesi Zeki Sunar yaptığı açıklamada; “Bu güzergahta; “Çeltik, Mecidiye, Dişbudak ve Gökçetepe Bölgesi doğaseverlerin buluştuğu turizm harikası olup, Kartalkaya Mevkiini de içine alan bu muhteşem coğrafyanın maalesef taş ocakları ve ayrıca yapılması planlanan FSRU Limanı ile gündeme gelmesi bizleri oldukça üzüyor” dedi. Konuşmanın ardından ekipler pırnallıklar arasından geçerek Karagöl civarına ulaştı. Burada öğlen yemeği için getirdikleri kumanyaları yedikten sonra güneşin kendisini iyice göstermesiyle; bahar havasında manzaranın tadını çıkartan EBİS ve DOÇEK üyeleri, Mecidiye Göleti boyunca devam eden yürüyüşlerini Mecidiye’de sorunsuz şekilde bitirdiler. Buradan EBİS üyelerini uğurlayan DOÇEK’liler bu güzel günün ardından Keşan’a döndüler. Hasret gidermeler ve yanında yeni dostluklar da edinen EBİS ve DOÇEK üyeleri tekrar görüşmek üzere burada ayrıldılar.
DOÇEK üyesi Serhat Zorlu; “DOÇEK’i seviyorum, yıllardır burada benim ailem oldular. Uygun oldukça yapılan tüm faaliyetlerine katılmaya çalışıyorum, eğlenmenin yanı sıra hem spor yapıyor hem de güzel vakit geçiriyorum” dedi.
Keşan DOÇEK Yöneticileri yaptığı açıklamada bu hafta sonu yürüyüşe katılan EBİS Doğa Yürüyüşüçüleri Grubuna ve DOÇEK’lilere çok teşekkür ettiler.
Ayrıca hafta içi Salı ve Perşembe akşamları bisiklet antrenman turları, Çarşamba akşamları da voleybol karşılaşmalarının devam ettiğini gelecek hafta ise Cumartesi günü Bulgaristan Yambol’daki Kukerlandia Festivaline, Pazar günü ise doğa yürüyüşü için Ayvacık, Kösedere yakınlarındaki ‘Kösebaba Parkuru’ adını verilen bir parkura gideceklerini ifade ederek faaliyetlerine doğa ve spor sever herkesi davet ettiler.
DOÇEK FAALİYETLERİ DOĞAV TV TELEVİZYON KANALINDA YAYINLANIYOR
DOÇEK’in hafta sonu doğa yürüyüşleri IPTV üzerinden internet televizyon yayıncılığı yapan Doğav TV’de pazartesi ve perşembe akşamları saat: 22.00’de yayına gidiyor. Doğav TV kanalına www.dogavtv.com adresinden ulaşılabiliyor.
(Haber Merkezi)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.