DOLAR 32,5168 -0.08%
EURO 34,9706 0.36%
ALTIN 2.435,430,52
BIST 9.796,970,77%
BITCOIN 2074074-3,90%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Dans Şampiyonası için destek bekliyor

Dünya Dans Şampiyonası için destek bekliyor

ABONE OL
13 Temmuz 2022 11:11
Dünya Dans Şampiyonası için destek bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 ayda dans yarışmalarından 5 kupa, 4 birincilik bir üçüncülük kazanan Minik dansçı Emine Ayza Türkçü, Avusturya’da gerçekleşecek olan Dünya Dans Şampiyonası’na katılabilmek için Edirnelilerden destek bekliyor. Sabuni Mahalle Muhtarı Aykut Yaman’da aldığı dereceler ve kupalarla kendini kanıtlamış minik dansçı Emine için Edirne’ye seslenerek destek çağrısında bulundu.

“EDİRNEMİZ İÇİN BÜYÜK REKLAM”

Emine’nin Edirne’yi dünya şampiyonasında temsil etmesi için destek beklendiğini kaydeden Sabuni Mahallesi Muhtarı Aykut Yaman, “Kızımıza destek olmak amacıyla buradayız. Türkiye’ye birinci olarak yetiştirdiğimiz kızımıza daha çok destek olmak istiyoruz. Amacımız Hiphop dans yarışması birincisi Emine’ye Avusturya’da gerçekleşecek Dünya dans yarışması için sponsor arıyoruz. Muhtar olarak mahalle olarak destek arıyoruz. İnşallah iyi bir neticeye varırız. Edirne’mizde büyük bir reklama kavuşur. Nasıl ciğerimiz, süpürgemiz varsa bizim Emine’miz var diye sloganımızla çıkmak istiyoruz” dedi.

“DÜNYA DANS ŞAMPİYONASI’NA KATILMAK EDİRNE’NİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

10 yaşında birçok kupa ve derece kazanan Emine Ayza Türkçü, “Dans etmeyi çok seviyorum. 10 yaşındayım Trakya Birlik İlköğretim Okulu’na gidiyorum. Dansa ben Kef up dansıyla başladım. İzleyerek çok sevdim ve dans hareketlerini yapmaya çalışarak dansa başladım. Birçok madalyam var. Türkiye Şampiyonası ve diğer yarışmalardan kazandığım sayamadığım kadar madalyam var. Çok az dans eğitimi aldım ama aslında her şeyi kendi kendime yaptım. 8 ayda 5 kupa, 4 birincilik bir tanede üçüncülük kazandım. Avusturya Dünya Dans Şampiyonası’na gitmek istiyorum. Büyünücede dans okulu açmak istiyorum Şampiyonaya hazırlanıyorum. Ben hiphop yapıyorum ve yarışmaya gitmek için Edirneli büyüklerimizden destek bekliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.