DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20840242,47%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duygulandıran telefon

Duygulandıran telefon

ABONE OL
11 Şubat 2023 11:47
Duygulandıran telefon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne halkının yaptığı deprem yardımların bir kısmı Hatay’ın Samandağ İlçesi Hıdırbey Mahallesi’ne ulaştı. Yardımları teslim alan Hıdırbey Mahallesi Muhtarı Salaheddin Yeter, Edirne Belediyesi’ne ulaşarak, teşekkür etti.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin hemen ardından Edirne Belediyesi, yardım kampanyası başlatmış, Edirneliler de bu kampanyaya büyük bir duyarlılık göstermişti. Edirne Belediyesi tarafından toplanan yardımlar TIR’lara yüklenerek, deprem bölgesine gönderilmişti. Bu TIR’lardan biri de depremden etkilenen Hatay’ın Samandağ İlçesi Hıdırbey Mahallesi’ne ulaştı. TIR’ı teslim alan Hıdırbey Mahallesi Muhtarı Salaheddin Yeter, teşekkür için Edirne Belediyesi’ne ulaştı.

Hıdırbey Mahallesi Muhtarı Salaheddin Yeter, telefonla yaptığı konuşmada ise “Kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Tüm Türkiye’den gelen yardımlar gibi siz de bizleri unutmadınız. Bizim gönlümüzde bundan sonra bir taht kurdunuz. Biz hepimiz, köy halkı olarak, Samandağ halkı olarak, Allah razı olsun, diyoruz teşekkür ediyoruz. Allah bir daha böyle acılar göstermesin. İnşallah iyi günlerde birbirimizi arayıp, birbirimize hatırımızı sorarız. İnşallah bu taraflara da gelmek isterseniz, gelirseniz, yolunuz düşerse biz de sizleri, bekleriz. Yapabildiğimiz kadar sizleri ağırlayıp, kucaklamak istiyoruz. Allah razı olsun. Hepinizden. Ben TIR’ı şimdi teslim alıyor, köye çıkarıyorum. Halka dağıtacağım” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.