DOLAR 32,3897 -0.12%
EURO 34,6198 -0.55%
ALTIN 2.389,59-1,86
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1954745-4,31%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EBİS, Türk Polis Teşkilatı için pedal çevirdi

EBİS, Türk Polis Teşkilatı için pedal çevirdi

Edirne Bisiklet Spor Kulübü (EBİS), Türk Polis Teşkilatı'nın 179.kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası sebebiyle Edirne'de bisiklet turu düzenledi.

ABONE OL
12 Nisan 2024 13:47
EBİS, Türk Polis Teşkilatı için pedal çevirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bisiklet Spor Kulübü (EBİS), Türk Polis Teşkilatı’nın 179.kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası sebebiyle Edirne’de bisiklet turu düzenledi. Cumhuriyet Polis Karakolu önünde bir araya gelen EBİS üyeleri, karakolda görevli polislerin hem gününü hem bayramını kutladı. Cumhuriyet Karakolu önünden tura başlayan EBİS üyeleri şehir merkezi istikametinden ilerleyerek Karaağaç Mahallesi’nde kadar pedal çevirdi.

“BU TURUMUZU POLİS TEŞKİLATIMIZ ADINA DÜZENLEDİK”

Karaağaç Mahallesi’nde noktaladılar turun ardından açıklamada bulunarak polis teşkilatının önemini vurgulayan EBİS Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, “Edirne Bisiklet Spor Kulübü olarak “Huzur ve güvenin teminatı, kahraman Türk polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun. Can ve mal güvenliğimizi sağlayan, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan tüm polislerimizin polis haftasını tebrik ediyor, mübarek Ramazan Bayramını kutluyoruz. Hafta münasebetiyle bu akşam turumuzu polis teşkilatımız adına düzenledik. Turumuz Cumhuriyet Polis Merkezimizden başlayarak, şehir merkezi, Selimiye Camii Mimar Sinan Heykeli önü, Mehmet Müezzinoğlu köprüsü üzerinden Karaağaç Mahallesinde sona erdi. Bu vesileyle tekrar polis teşkilatımızın Polis Haftası ile Ramazan Bayramını kutlar görevlerinde başarılar dileriz” diye konuştu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.