DOLAR 32,3279 0.23%
EURO 35,0528 -0.24%
ALTIN 2.281,920,21
BIST 8.971,341,87%
BITCOIN 22839181,30%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EDGED Atatürk’ü unutmadı   

EDGED Atatürk’ü unutmadı   

ABONE OL
11 Kasım 2020 11:05
EDGED Atatürk’ü unutmadı   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği (EDGED) tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle Eski Cami’de düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sosyal medyadan canlı yayınlandı.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği (EDGED) tarafından Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümü münasebetiyle dernek kuruluşundan beri 4’üncüsü düzenlenen Mevlid-i Şerif programı Eski Cami’de gerçekleştirildi.  Pandemi sürecinde farkındalık oluşturmak amacıyla Mevlit programını katılım sağlanmazken program derneğin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği (EDGED) Başkanı Veysel Güner, Mevlid-i Şerif programının ardından yaptığı açıklamada Koronavirüs salgını nedeniyle farkındalık oluşturmak amacıyla Mevlid programını derneğin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladıklarını, en kısa sürede Koronavirüsten kurtulup milli bayramlar ve anma etkinliklerini hep birlikte tekrar camilerde ve meydanlarda coşku ile kutlanmasını diledi.

“KORONAVİRÜS SEBEBİYLE SOSYAL MEDYADAN GERÇEKLEŞTİRDİK”

EDGED Başkanı Veysel Güner, “Bu akşam derneğimizin kuruluşundan bu yana 4’üncü kez Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı icra ettik.  Malum tüm dünyayı saran koronavirüs salgını sebebiyle etkinliğe Yönetim Kurulumuzun katılımlarıyla gerçekleştirdik ve sosyal medya hesaplarımızdan programı canlı olarak yayınladık. Umarım en kısa sürede bu beladan kurtulur, Milli bayramlarımızı ve böyle anma etkinliklerimizi hep birlikte tekrar camilerde, meydanlarda coşku bir şekilde yaparız. Sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınladığımız etkinliğe katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Allah ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah”sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.