EDİRNE (AA) – Edirne Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı, Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, toplantıda Edirne OSB’de yürütülen çalışmalar ile devam eden ve planlanan yatırımlar ele alındı.
Müteşebbis heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, OSB’nin altyapısının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar, yatırım süreçleri ve sanayi bölgesinin gelişimine ilişkin konular değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırım ortamının geliştirilmesi, üretim kapasitesinin artırılması ve istihdama katkı sağlayacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026GÜNCEL
18 Ağustos 2026MARMARA BÖLGESİ
18 Ağustos 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).