DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2075200-1,31%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Valisi Kırbıyık, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Edirne Valisi Kırbıyık, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı

ABONE OL
10 Nisan 2023 12:25
Edirne Valisi Kırbıyık, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, “Milletimizin huzuru, güveni ve emniyeti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. yaşını kutluyorum” dedi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 178. Yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Kırbıyık, mesajında şunları söyledi; “Ülkemizin dört bir köşesinde zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle ve fedakârlıkla çalışarak üstlendiği her bir görevi başarıyla yerine getiren, milletimizin huzuru, güveni ve emniyeti için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. yaşını kutluyorum.

Aziz milletimizin huzuru ve refahı için asayişin temini, suç ve suçluyla mücadelede, cesareti, kararlılığı, merhameti, vicdanı, disiplini ve azmiyle her türlü takdirin üzerinde bir başarı örneği sergileyen Türk Polisi, milletinin kendisine duyduğu güvene layık olabilmek için kurulduğu ilk günden bugüne büyük bir fedakârlık ortaya koymaktadır. Polis Teşkilatımız 178 yıldır bu anlamlı ve ulvi görevi gerek yurt içinde gerek yurt dışında başarılı bir şekilde yerine getirerek, milletimizin gönlünde hak ettiği yeri almış bulunmaktadır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi Polis Teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sonsuza dek sahip çıkacaktır.

Bu vesileyle, görevleri başında şehit olan her kademedeki kahraman polislerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazi polislerimize minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıldönümünde tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler temenni ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.