Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, gasp ve kasten yaralama suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Uzunköprü’de yaşanan gasp ve kasten yaralama olaylarının şüphelilerinin yakalanması için çalışma yürüttü.
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlıları tespit etti.
Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan A.A, İ.D, T.T. ve Ü.A. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. H.Ç. serbest bırakıldı.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).