DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.324,760,23
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23015272,61%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyet Müdürü Kurt, veda etti

Emniyet Müdürü Kurt, veda etti

ABONE OL
13 Temmuz 2021 11:16
Emniyet Müdürü Kurt, veda etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de 4 yıldır İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Amasya İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Kemal Kurt, kentteki gazetecilerle bir araya gelerek veda etti.

2017 yılından bu yana Edirne Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ali Kemal Kurt, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesiyle Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Kurt, yeni görev yerine başlamadan önce Polis Bahçesi’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Gazetecilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Kurt, Edirne’nin çok güçlü bir yerel basını olduğunun belirterek, Bilinçli bir basın olmasından dolayı, habercilik anlayışınızdan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

“EDİRNE BASININA TEŞEKKÜR”

Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt “Ayrı ayrı hepinizi ziyaret edip vedalaşmak isterdim. Zaman çok kısıtlı. Özellikle 3 gündür 660.Geleneksel Kırkpınar Güreşleri sebebiyle sizde, bizde çok yoğunduk. Ayrı ayrı sizlere veda etmek istedim ama yoğunluktan dolayı yapamadık. Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Şahsıma ve Emniyet Teşkilatına göstermiş olduğunuz yakınlıktan, kamu, polis, basın iş birliği dayanışmasından bilinçli bir basın olmasından dolayı, habercilik anlayışınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Her şeyi haber yapmak çok doğru değil. Doğru haber yapmak, vatandaşı bilinçlendirmek çok önemli bir konu. Bunu da sizler Edirne’de çok iyi yansıttınız. Edirne’nin çok güçlü bir yerel basını var. Kamuoyunun sesini yansıtıyor, bilinçlendirme faaliyetlerini çok iyi yapıyorsunuz. Detaylı haberleri kaçırmıyorsunuz. Bundan dolayı da destekleriniz için teşekkür eder, arzu veda ediyorum. Diğer Sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, ilçelerimize birimlerimize ayrı ayrı veda etmek isterdim. Ancak zaman çok kısıtlı 13’üne kadar yeni görevimize başlamamız gerekiyor. Bundan dolayı da ayrı ayrı veda edemeyeceğim bütün Edirne Halkı’na, ilçe teşkilatlarımıza, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızdan da beni affetmelerini rica ediyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Amasya’da bir dostunuz olacak. Orada uğrarsanız hatıralarımızı canlandırmak isterim. Hepinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.