DOLAR 32,4596 -0.1%
EURO 34,7447 -0.67%
ALTIN 2.437,660,07
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2068477-0,81%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eski başkana teşekkür plaketi

Eski başkana teşekkür plaketi

ABONE OL
12 Ağustos 2021 11:50
Eski başkana teşekkür plaketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yönetimi devraldıkları eski başkan Cavit Alamut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Uzun yıllardır dernek başkanlığı yapan Alamut’a yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan yeni yönetim, Alamut ile fikir alışverişlerinde bulunup derneğin gelecek planları hakkında görüşmelerde bulundular.

“Ortak davamız ve sevdamız Fenerbahçe” diyen Alamut, Sevgi, Saygı, Kardeşlik, İşte Fenerbahçelilik Sloganı ile derneğin gerçekleştireceği her faliyette maddi manevi desteğinin bitmeyeceğini iletti.

Görüşme sonunda Başkan Nedim Mercan, Alamut’a tüm hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunup plaket takdim etti.

Yönetim Kurulu üyesi Tolga Onüçler görüşme esnasında Türkiye Futbol Federasyonunun yapmış olduğu Stadlara girişlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.

Onüçler, bu sezonda dernekleri ile beraber maçlara gelmek isteyen ve dernek organizasyonlarına katılmak isteyen üyelerin ve taraftarların Sağlık bakanlığının yapmış olduğu aşı takvimlerini tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Bilet başvuruları ve alımları sırasında aşı takviminin üzerinden 14 gün geçmesi gerektiğini hatırlatan Onüçler, “Aşı olmamış ve Covid geçirmemiş seyircilerin, müsabaka gününden 48 saat önce PCR testi yaptırmaları, test sonuçlarının E-nabız uygulaması ile HES (Hayat Eve Sığar) uygulamasında “Risksiz” olarak gözükmesi gerekmektedir. Sağlığımızın en ön planda olduğu zorlu günlerde herkesi covid-19 aşısı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.