DOLAR 32,5168 -0.08%
EURO 34,9706 0.36%
ALTIN 2.435,430,52
BIST 9.796,970,77%
BITCOIN 2074074-3,90%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaf için kampanya

Esnaf için kampanya

ABONE OL
16 Eylül 2020 20:05
Esnaf için kampanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından yerel esnafa sahip çıkmak için kampanya başlatıldı. Kooperatif tarafından yaptırılan afişler, Edirne’de bulunan yerel esnafların dükkanlarına asılırken; bastırılan el ilanları da farkındalık yaratmak adına Edirne halkına dağıtılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kooperatif Başkanı Ayhan Can, “Pandemi nedeniyle oldukça zor günlerden geçen yerel esnafımıza bir kampanyayla destek olmak istedik. Bu kapsamda yaptırdığımız afiş, bilboard ve el ilanlarıyla farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Tüm Edirne halkını da yerel esnaflarımızdan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

“FARKINDALIK YARATMAYI AMAÇLIYORUZ”

Can, “Pandemi süreci başladığı andan itibaren esnaflarımıza destek olmak adına birçok girişimde bulundu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül önderliğinde; esnaflarımıza ertelemeli krediler vererek bir nebze de olsa nefes almalarını sağladık. Esnaflarımızın kullanmış olduğu kredilerde de çeşitli kolaylıklar sağladık. Şimdi de Edirne Kooperatifi olarak özellikle yerel esnafımıza destek olmak adına bir kampanya başlattık. Biliyoruz ki; yerel esnafımız pandemiden oldukça fazla etkilendi. Bu nedenle halkımızda da farkındalık yaratmak adına ‘Alışverişini Yerel Esnaftan Yap’ temasıyla bastırdığımız el ilanlarını, Edirne halkına dağıtıyoruz. Birçok yerel esnafımızın da dükkanlarına yaptırdığımız afişleri astık. Kentin birçok noktasında da bilboardlarda bu konuyu gündeme getiriyoruz. Esnafımız için çalışmaya devam ediyoruz. Umuyoruz ki; kampanyamız iyi bir farkındalık yaratır ve yerel esnafımız bu süreçten en az hasarla çıkar. Esnafımıza bu zor süreçte hayırlı işler diliyoruz. Tüm esnafımızın da pandemi tedbirlerine uymalarına ve sağlıklarını korumalarına hassasiyet göstermelerini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Harun Aker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.