DOLAR 32,5582 0.04%
EURO 34,9306 0.18%
ALTIN 2.430,280,31
BIST 9.770,130,49%
BITCOIN 2071688-4,14%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fabrikaya ‘en mutlu iş yeri’ ödülü

Fabrikaya ‘en mutlu iş yeri’ ödülü

ABONE OL
4 Nisan 2022 12:02
Fabrikaya ‘en mutlu iş yeri’ ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İpekyol Fabrikası, 500 firmayı sollayarak en mutlu iş yeri ödülünü aldı. Akademisyenlerden oluşan Happy Place to Work şirketi, son 2 yıl içinde yapılan iyi uygulamaları bakarak 500 fabrika değerlendirmesinde Türkiye’de kadın giyim sektöründe İpekyol Fabrikası’nı ödüle layık gördü.

Fabrika çalışanlarının salona toplanmasından sonra bir çok firmayı geride bırakarak bu ödülü aldıkları için heyecanlı olduğunu söyleyerek fabrika çalışanlarına ödülü duyuran İpekyol Fabrikası Müdürü İlker Ayverdi “Bütün iyi uygulamaların değerlendirilen, Türkiye’de yaklaşık 50 tane firmaya bu ödülü verdiler. Kadın giyim sektöründe bu ödülü hak eden Türkiye’deki tek firma biziz. Türkiye’nin en mutlu şirketi seçildik. Bu ödülü kazandık hep beraber kazandık. Hepinizi tebrik ediyorum. Herkese hayırlı olsun” derken fabrika üretim Müdürü Demet Ayverdi’de bu ödül sonrasında tekstil sektöründe kimsenin almadığı dünyanın en iyi üreticisi ödülü almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

“BU ÖDÜLÜ HEP BERABER KAZANDIK”

Aldıkları ödülün çalışanların katkısının büyük olduğunu ve çalışanların fikirlerinin daha çok paylaşılmasını isteyerek önem verdiklerine değinen Fabrika Müdürü İlker Ayverdi “Happy Place isimli bir araştırma şirketi var. Akademisyenlerin oluşturduğu bu araştırma şirketi. Son 2 yıl içerisinde yaptığımız yapılan bütün iyi uygulamaların değerlendirilen, Türkiye’de yaklaşık 50 tane firmaya bu ödülü verdiler. Kadın giyim sektöründe bu ödülü hak eden Türkiye’deki tek firma biziz. Türkiye’nin en mutlu şirketi seçildik. Biz tabii hep kendi aramızda konuşuyoruz, bu aslında hepimizin başarısı, sizin desteğiniz, sizin bize olan inancınız. Bunu bu şekilde başardık. Ama biz hiçbir zaman şunu söylemiyoruz bize göre gidecek çok yol var, yapmamız gereken çok yol var. Bu konuda kendimizi sürekli dövüyoruz zaten. Biz her zaman şunu söylüyoruz; o aramızdaki son mutsuz olan o arkadaşı da bulup memnun edene kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“500 FİRMANIN İÇİNDE KADIN GİYİMDE SADECE BİZİM SEÇİLİYOR OLMAMIZ BÜYÜK HAZ”

Dünyanın en iyi üreticisi ödülü için çalışacaklarını ve tekstil sektöründe ilk kendileri olmak için başaracaklarına inandığını belirten İpek Yol Fabrikası Üretim Müdürü Demet Ayverdi de “Yaklaşık 500, 600 firmanın katıldığı yerde ve bir sürü kadın giyiminin olduğu seçim listesinde sadece bizim seçiliyor olmamız büyük haz. Bu ilhamı kim veriyor? Tabii ki sizler veriyorsunuz. Daha ileri gidecek yolumuz var. Ama bundan sonraki süreçte de bence onu başarabileceğiz. Dünyanın en iyi üreticisi kapsamında da o ödülü alabileceğimizi düşünüyorum. Her şey için teşekkürler” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.