DOLAR 32,3642 -0.37%
EURO 34,7116 -0.32%
ALTIN 2.391,39-1,28
BIST 10.157,741,11%
BITCOIN 18982011,19%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Festival renkli görüntüler başladı

Festival renkli görüntüler başladı

ABONE OL
1 Eylül 2023 10:23
Festival renkli görüntüler başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin İpsala İlçesi’nde bu yıl 22’inci düzenlenen Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı renkli görüntülerle başladı. Farklı ülkelerden gelen halk oyunları ekiplerinin gösterilerini sunduğu festivalde, şarkıcı Ümit Besen ve Pamela verdiği konserle İpsalalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İpsala İlçesi’nde 22. Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı başladı. Açılış programı kapsamında İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’ında aralarında bulunduğu kortej, Atatürk anıtına kadar yürüdü. Burada Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıta çelenk sunuldu.

“İLÇENİN EN ÖNEMLİ DEĞERİ OLAN PİRİNCİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR”

Açılış programında konuşan İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, festivalin, ilçenin en önemli değeri olan pirincin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek, “Birbirinden değerli sanatçılarımızla birlikte İlçemizin yetiştirdiği kıymetli kardeşlerimizin sahne alacağı ve birçok etkinliğin yapılacağı festivalimizi 3 gün boyunca siz değerli vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. İpsala’yı daha güzel ve hak ettiği şekilde yönetebilmek için tüm samimiyetimizle İpsala odaklı çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. İçinden geçtiğimiz süreci halkımıza yansıtmadan, istihdam ve altyapı çalışmalarının yanı sıra yeni iş alanları yaratabilmek ve halkımızın en büyük sıkıntısı olan işsizliğe çözüm olabilmek için tüm gücümüzle arayışımıza ve çabalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren heyecan ve samimiyetimizle halkımızı kucaklıyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını 7/24 saat halkımızın taleplerini yerine getirmek için görevimizin başındayız. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Edirne’de düzenlenecek olan program nedeniyle festivalin açılış programından erken ayrılırken, Başkan Ünsal’ın konuşmasının ardından program, halk oyunları gösterisi ve belediye bandosunun konserinin ardından sona erdi.

ÜMİT BESEN VE PAMELA KONSER VERDİ

Festivalin ilk günün de ünlü sanatçılar Ümit Besen ve Pamela Cumhuriyet Meydanı’nda en güzel şarkılarını İpsalalılar için söyledi. Vatandaşlar Besen ve Pamela’nın söylediği şarkılara eşlik ederek, unutulmaz bir gece yaşadılar. Konser sonunda Belediye Başkanı Ünsal, Ümit Besen ve Pamela’ya gecenin anısına plaket takdim etti.

Konser ve çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival, 3 Eylül’de sona erecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.