DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049355-1,30%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Finali seyircinin belirlediği ‘Şen Makas’ Edirne’ye geliyor

Finali seyircinin belirlediği ‘Şen Makas’ Edirne’ye geliyor

ABONE OL
13 Kasım 2023 16:32
Finali seyircinin belirlediği ‘Şen Makas’ Edirne’ye geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Guiness Rekorlar Kitabı’na giren “Şen Makas” tiyatro oyununun Türk uyarlaması 8 Aralık tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak. Amerika Birleşik Devletleri tiyatro tarihinin en uzun süre oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar kitabına giren interaktif komedi Şen Makas’ın Edirne biletleri ise satışa çıktı. 8 Aralık tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde sahnelenecek oyunun hikayesi, bir kuaför salonunda işlenen cinayet etrafında şekilleniyor. Oyuncuların izleyicileri de dahil ettiği Şen Makas oyununda,  kuaför salonuna sızan katili seyircinin de soru ve yönlendirmeleriyle oyunun finalinin belirlendiği ifade edildi.

“SEYİRCİLERLE BİRLİKTE FİNAL BELİRLENİYOR”

Şen Makas oyununu uyarlayan Oyuncu Özgür Yetkinoğlu, “Bir cinayet işleniyor ve bu cinayeti çözmeye çalışıyor iki tane polis. Bunları çözmeye çalışırken de biz seyircimizden yardım alıyoruz ve onlarla beraber bu cinayeti çözüyoruz. Seyircilerin soruları oluyor, bizi yönlendirmeleri oluyor, bizim gözden kaçırdığımız detayları ve şüphelerimizin söylediği yalanları ortaya çıkarmaları gibi bir sürü bize yardımları oluyor. 5 tane finalimiz var ve bu 5 finalden hangisini oynayacağımızı her oyunda seyirci belirliyor. Yani izleyicimiz katil kim seçerlerse biz ona göre finali hemen kurup oynuyoruz” diye dile getirdi.

Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde 2 perde 130 dakika  olarak sahnelenecek Şen Makas ekibi ise : Yöneten Nedim Saban, Oyuncular; Melek Baykal, Fatih Gülnar, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler, Müge Küçükyılmazlar Kement, Jess Molho yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.