DOLAR 32,4491 -0.14%
EURO 34,8095 -0.57%
ALTIN 2.441,840,25
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077947-0,99%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaytancıoğlu, “Muhatabım değil”

Gaytancıoğlu, “Muhatabım değil”

ABONE OL
7 Eylül 2020 12:01
Gaytancıoğlu, “Muhatabım değil”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İl Genel Meclisi AK Partili üye Nedret Akbulut’un kendisine yönelik eleştirilerine karşın, “Muhatabım değil, demagoji yapmasın, yapabiliyorsa belgelerle konuşsun. Onun söylediklerini dikkate bile almıyorum” dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut, önceki günlerde CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’nun katıldığı oturumun ertesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek, Gaytancıoğlu’nu adeta topa tutmuştu. Akbulut, Gaytancıoğlu’nun Edirne’ye zarar verdiği yönünde de sert eleştirilerde de bulunmuştu.

“MUHATABIM DEĞİL”

Milletvekilli Gaytancıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada ise Akbulut’u muhatabı olarak görmediğini belirterek şunları söyledi: “O benim muhatabım değil, hem de cevap verilecek bir şeyi yok. Herkes kendi işine baskın. O işini yapsın, ben işime bakıyorum. Muhatabım değil. Kendi kendine konuşan birisi. Onun söylediklerini dikkate bile almıyorum. Ben işimi yapıyorum çalışıyorum” dedi

“BELGELERLE KONUŞŞSUN”

Milletvekili Gaytancıoğlu, “Ben oraya gitmişim nezaketle, konuşmamı yapmışım, görüşlerimi açıklamışım. Hepsi belgeli ona neden cevap vereyim saçma sapan şeyler. Ben senelerdir İl Genel Meclisi’ne giderim, ben konuştuktan sonra hep kendi başına konuşur. Ben boşa konuşmam belgesiz bir şekilde hiçbir zaman konuşmam. Her şey belgelidir, yasal çerçevede siyaset yapıyorum. Yapabiliyorsa belgelerle konuşsun öyle demagoji yapmasın” dedi.

Hüsnü Sarıgül

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.