DOLAR 32,5671 0.05%
EURO 34,8775 0.01%
ALTIN 2.435,650,24
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21734970,52%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Giyik, adaylığını açıkladı

Giyik, adaylığını açıkladı

ABONE OL
7 Aralık 2021 11:31
Giyik, adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Hakan Giyik, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Ocak Ayı’nda gerçekleşecek kongresine başkanlığa aday olacağını duyurdu.

ETUS Başkanı Hakan Giyik, düzenlediği basın toplantısında Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın kongresinde başkan adayı olacağını belirterek, şoför esnafından kendisine taleple gelmesi üzerine aday olmaya karar verdiğini söyledi.

“BAŞKANLIĞA ADAYIM”

Tüm esnaftan ‘Başkanım sende bu yarışa katılmalısın, sen bizim haklarımızı savunursun’ şeklinde gelen talep üzerine Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına aday olmaya karar verdiğini belirten Giyik, “Esnaf pandemi sürecinde çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Bu sıkıntıların çoğu pandemiden kaynaklandı ama çoğu da üst kurumların sessizliğinden esnafa destek verilmemesi ile oluşan sıkıntılar oldu. Bizim sesimizi duyurmamız için üst kurumlarında bize destek olması ve Ankara’daysa Ankara, İstanbul’daysa İstanbul’da topyekün esnafın sorunlarını anlatmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bunlar bu süreçte olmadı. Bizde hiçbir şekilde üst başkanlarımızdan almadık. Bu sıkıntıları da çok iyi bilen biriyim. Tüm esnafın şu anda şoförler odasına kayıtlı M ve T plakalar, kamyon kamyonetçiler, Rent a Car, otopark, biçerdöverci arkadaşlarımız var. Topyekün sıkıntılarına vakıfım. O yüzden herkes kendi sıkıntısını kendi kendine çözmeye çalıştı. Hiçbir yetkili veya makam sahibi benim T, M plakalı arkadaşıma sorununuz var nasıl çözüyorsunuz denmedi. Bunlarda toplanarak esnafın serzenişine sebep oldu. Esnafında değişiklikten yana oy kullanacağını bilerek bizlere talep getirdi. Bizde bu talebi değerlendirdikten sonra bizde bu işi koştururuz, heyecanlıyız, bir şekilde bu işin üstesinden geliriz anlamıyla aday olma kararı aldım. Gerçekten kendime güveniyorum. Esnafıma hizmet anlamında destek vereceğimi, en güzel şekilde yapacağıma eminim. Sağda solda dedikodulara cevap olsun anlamında açıklamaya gerek duydum. İlerleyen günlerde ekipteki arkadaşların tanıtımı ve geniş çaplı açıklamamızla sizlerin karşısında yapacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.