DOLAR 32,3642 -0.37%
EURO 34,7116 -0.32%
ALTIN 2.391,39-1,28
BIST 10.157,741,11%
BITCOIN 18982011,19%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Gürkan, altyapı çalışmalarını inceledi

Gürkan, altyapı çalışmalarını inceledi

ABONE OL
23 Eylül 2020 19:00
Gürkan, altyapı çalışmalarını inceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kent genelinde yürütülen altyapı çalışmalarını yakından inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sevgili Edirneliler, lütfen biraz sabır. Mücadelemiz, yıllardır çözülmeyen sorunlara çözüm bulmak. Mücadelemiz, yapılmayanları yapmak. Mücadelemiz sizlere daha yaşanabilir bir kent yaratmak” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’nin kanayan yarasına son verebilmek adına başlatılan altyapı çalışmalarını yakından inceleyerek, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Vatandaşların talep ve şikayetlerini de dinleyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Altyapı çalışmalarında önemli bir noktaya geldik. Altyapı çalışmalarımız planladığımız şekilde devam ediyor. Tabi bu süreçte Edirnelilerden bir takım şikayetler de alıyoruz. Çalışmaların yapıldığı alanlarda yolların trafiğe kapatılması, yolların bozulması, toz, zaman zaman yaşanan su kesintilerinden dolayı vatandaşlarımıza hiç istemezsek de sıkıntılı anlar yaşatıyoruz. Sevgili Edirneliler, lütfen biraz sabır. Mücadelemiz, yıllardır çözülmeyen sorunlara çözüm bulmak. Mücadelemiz, yapılmayanları yapmak. Mücadelemiz sizlere daha yaşanabilir bir kent yaratmak. Tüm bu çalışmalar bittiğinde hepimiz rahat bir nefes alacak, daha konforlu bir şehirde yaşayacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.