DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22790841,35%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haftalık Faaliyet Raporu’nu açıkladı

Haftalık Faaliyet Raporu’nu açıkladı

ABONE OL
4 Kasım 2020 10:39
Haftalık Faaliyet Raporu’nu açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Helvacıoğlu; “Sevgili hemşerilerim afetlerden, virüsten uzak bir hafta dileğiyle sizlere sevgi ve saygılar sunuyorum. Değerli hemşerilerim, geçen hafta yaşanan İzmir depremi nedeniyle, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Deprem gerçeğini bilerek her zaman hazırlıklı olmamız gerektiğini unutmayalım. Sevgili Keşanlılar, geçen hafta Cumhuriyetimizin 97. yıldönümünü kutladık. Cumhuriyet Meydanımızda düzenlediğimiz törenle, arabalı kortejle, arabalı konserle, kokart armağanlarımızla, oluşturduğumuz fotoğraf çekilme alanımızla, Atatürk temalı tuval boyama etkinliğimizle Cumhuriyet coşkusunu yaşadık. Değerli hemşerilerim, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’e şükranlarımızı sunuyoruz. Onun, vatanını en çok seven ona en fazla hizmet edendir sözünü aklımızdan çıkarmıyoruz. Bunun için Cumhuriyete layık olmaya, borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Geçen hafta bu bilinçle hiç durmadık. İbrice Limanımızın turizm potansiyelini artırmak için imzalar attık. Çocukları okullardan ayrı bırakmamak ve 300 ailenin hedeflendiği sera kurmak için yaklaşık 2 Milyon 300 bin TL’lik projemizi imzaladık. Keşan’a modern bir Millet Bahçesi kurmak için Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’nde çalışmalar yaptık. Büfeli duraklar için kamuoyunu bilgilendirdik. Büfeli duraklarımızın ihalesini 3 Kasım’da gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet Meydanı’nda sosyal hizmet çadırı kurduk, eşya bağışlayanlar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturduk. Değerli hemşerilerim, Cumhuriyet medeniyet demektir, yol demektir. Geçen haftada, Cumhuriyet Caddemizde, Mehmet Gemici Caddemizde, Namık Kemal Caddemizde çalışmalarımıza devam ettik. Atatürk Stadyumumuzda faaliyetlerimizi sürdürdük. Yüzme havuzumuzun taban çalışmasını bitirdik. Cadde ve sokaklarımızı ottan dikenden temizledik. Bütün camilerimizde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yaptık”

“KEŞAN’IN ÖRNEK VE MODEL BİR KENT OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Sevgili Keşanlılar, geçen hafta içinde, İki Minareli Çarşı Camii’nde Kandil Özel Programı, Kunduracılar Çarşımızda İzzeti İkram Pazarı düzenledik. Kıymetli hemşerilerim, çalışmamız Keşan içindir. Mesaimiz Keşanlılarladır. Geçen hafta içinde görüşlerinizi, önerilerinizi dinledik, çalışmaları yüz yüze anlattık.
Keşan Sanayi Sitemizde ve Kunduracılar Çarşımızda esnafımızla buluştuk. Müzemizde ağırladığımız misafirlerimizle, hoş geldin bebek projemizle ailelerimizle, minibüsçü esnafımızla bir araya geldik. Sokaklarımızda oynayan, evlerinde doğum günlerini kutlayan çocuklarımızla buluştuk. Keşan’da yunus polisi olmak için eğitim alan polislerimizi, SRC Belgesi sınavına giren sürücülerimizi ziyaret ettik. Yeni işletmelerimizin açılışını yaptık. Değerli hemşerilerim, Keşan Belediyesi olarak Hes kodu ile giriş uygulamasına geçtik. Pazaryerinde denetimler yapmaya devam ettik. Dezenfeksiyon çalışmalarımıza aralık vermedik. Satın alma sahiplen diyerek minik yavruları sahiplendirdik.
Keşan’ı büyütmek ve gücümüze güç katabilmek için; Tekirdağ Vali Yardımcımızla, Malkara Kaymakamımızla, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğümüzle, Keşan Devlet Hastanesindeki yöneticilerimizle, Makine Mühendisleri Odamızla işbirliği yaptık. Sevgili Keşanlılar, biz çalışmaya devam ediyoruz. Keşan’ın örnek ve model bir kent olması için çalışıyoruz. Yeni haftaya bu duygularla başlıyoruz. Sizlere de doğal afetlerden, sağlık felaketlerinden uzak bir hafta diliyoruz”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.